4 éve éjjelente gyakran csorog a nyálam, minden második éjszakán fel is kelek erre.Ez mennyire normális? Lehet-e betegség? Érdemes lenne-e kivizsgáltatni?
24F, 4 évvel ezeletőtt elkezdett gyakran folyni a nyálam éjszakánként, ekkoriban snüsszöztem, illetve dohányoztam, valamint ekkor kezdtem el a mellkasomon aludni, illetve az orrnyergem is ferde, így csak a számon keresztül tudok lélegezni.
Ez azóta nem változott, gyakran kelek fel arra, hogy nyáltócsa van mellettem.
Ez nekem is van, pontosan az orrsövényferdülésem miatt hiszen mivel nem kapok levegőt nyitott szájjal alszom
Gyűjtöm a pénzt meg a bátorságot a műtétre
Nekem tudtommal semmi bajom nincs, de gyakran csorog a nyálam éjszaka. Állítólag azzal fordul elő, aki jó mélyen alszik.
Toldi IV.ének: "Tiszta nyál csordult ki Toldi szája végén."
Köszi a gyors vàlaszokat.
1, az orrsövény műtét nem ingyenes? Csak a plasztika kerül pénzbe, ha jól tudom.
2, igen, nekem mondjuk párom sokszor mondta, hogy felriadtam az álmomból
Kérdező, 1-es vagyok
Tb alapon megcsinálják ingyen, de nekem egy orvos tanácsolta hogy ha megtehetem inkább menjek magánba😬 egy vidéki kisvárosban lakom, ismerve a körülményeket, megfogadtam a tanácsot😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!