Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A kisfiamról van szó. tapaszta...

A kisfiamról van szó. tapasztalat ilyen téren?

Figyelt kérdés

Teganpa voltunk a Heim Pál kórházba, az ortopédián , a kisfiam nagyon csúnyán befelé áll a lábfeje. Az mondta a doki hogy az achilles ín is meg van neki rövidülve nem is kicsit. próbáljunk ismét egy más fajta tornát. Hátha segít. Ha nem nem akkor Vulpius műtét és tibiales anterior műtét felmerül... 7 éves

Már ezelőtt is jártunk gyógytornára de nem segített. Félek hogy meg kell műteni a lábát. Volt valaki hasonló helyzetben? Szerintetek az achilles ín nyújtás segíteni fog?

nov. 26. 07:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki hogy ez vele született dolog. Mondtam neki én olyan 4 éves kora körül figyeltem fel rá ... Vittem is orvoshoz de azt mondták kinövi, hát ahogy nől csak egyre rosszabb. Az mondta a doki Pesten hogy ezt az orvosoknak már régen kezelni kellett volna
nov. 26. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy orvoshoz járjatok, azt tanácsolom. Nagyon könnyű úgy lehülyézni az előzőt, hogy nem ad konkrét javaslatokat, tornagyakorlatokat, és abszolút feltételes módban nyilatkozik a műtétről. Gyakorlatilag nem csinált semmit.
nov. 26. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre a választ nagyon rossz helyen keresed.
nov. 26. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is rövidek a szalagok a lábamba.Ezért elég furán jártam sokáig.
nov. 26. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!