Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epehólyagműtét után mikor...

Epehólyagműtét után mikor szabad ezeket? tapasztalatok?

Figyelt kérdés

akinek volt már epehólyagműtéte,és van tapasztalata,lenne pár kérdésem.(orvost is kérdezem majd,de érdekelne aki már átment ezen)

nekem két hét telt el műtét óta. mennyi idő múlva mehettél teljesen vízbe? mikor fürödhettél? 6 hét múlva ehetek mindent,de mi az ami addig tényleg tilos? pl kóla kávé,túró,tojás,sütik,olaj tudom ,hogy nem lehet. teába rakhatok már cukrot? cukormentes rostos innivalók? magvas kekszek? kakaópor? delikát,paprika,fűszerek ,tejföl? sajtok?paradicsom lecsóhoz? miket kezdtél el fokozatosan enni? az érdekelne,hogy miket ettél első második,harmadik héten,míg elértél 6 hétig? hogy szoktattad magad vissza a rendes ételekhez? mikor először ettél pl.sertéshúst, pörköltet,vagy bolognait,amihez olaj kell,beteg lettél? mikor tustál újra nehéz dolgot emelni? (van egy 2 éves gyerekem még nem tudom felemelni,vízzel teli nagylavrot sem stb),mikor tudtál lehajolni rendesen stb? ha még emlékszel ezekre?

ma 16:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!