Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez a betegség? Valami tanács?😓

Mi ez a betegség? Valami tanács?😓

Figyelt kérdés

2 napja kezdodott lazzal, nathaval, torokkaparassal

Ez abbahagyodott, ma ment le a laz teljesen

De olyan szintu izuleti fajdalmaim vannak hatfajdalmam, alig kapok levegot horgok hogy sirok nem tudok csinalni semmit

Fajdalomcsillapito nem hat semmi ilyen nem hat es csak jovohet hetfore van idopontom hiaba eroszakoskodtam hogy elohalott vagyok menjek surgossegi ugyeletre? Nemtudom 😭

nov. 6. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
kb minden masodik ismerösömnek ilyen volt, és nekem is, kb 4-5 napig, valami virusos szar
nov. 6. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Jó esetben jövő hétre nem lesz semmi bajod. A háziorvosnál a nővér szokott ellátni ilyenkor tanáccsal, vagy ha úgy látja, mondja, hogy menjek el az orvoshoz. De nem egy hét múlva!

Szerintem hívd fel az 1830-at, és mondd el mi bajod, valamit csak tudnak tanácsolni...

nov. 6. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz mehetsz időpont nélkül is!
nov. 7. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy mehetek.. mar nem 1x volt hogy elkuldott, gyerekkel is.
nov. 7. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Nálunk nem kell időpont, csak kivárom a soromat felnőtt- és gyerekdokinál is. (Nyíregyháza)
nov. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!