Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Betegen meg mütik az embert ???

Betegen meg mütik az embert ???

Figyelt kérdés

Sziasztok, pénteken lenne egy műtéttem de most már egy hete köhögök és nem akar múlni semmire se. Az orrom minimálisan folyik.

Nem tudom, hogy telefonáljak már ma a kórházba vagy mi legyen . Köszönöm ha válaszolsz

nov. 4. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg mi a mutet. De valoszinuleg nem hisz fertozo lehetsz. Mindenkepp telefonalj es kerdezz ra
nov. 4. 09:42
 2/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Hacsak nem valami sürgős vagy halaszthatatlan dolog, egyébként nem lesz műtét, telefonálj be mindenképpen.
nov. 4. 09:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Diagnosztikus laparoszkópos műtét lenne
nov. 4. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak műteni - nekem is ez volt anno, köhögtem (náthás nem voltam), de a doki mondta, hogy 100% h nem fognak így altatni, mert bármi fertőzés is van, az lejjebb mehet - és h a szavaival éljek: "ne csináljunk nagyobb szart, mint ami van". :D
nov. 4. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Péntekig elmúlik. Az előző nap már tudni fogod, hogy mi a helyzet, ezért most még ne mond le a dolgot. A lényeg az, hogy ne legyél lázas és ne fuldokolj a taknyodban.
nov. 4. 10:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap úgy is megyek a Háziorvoshoz , mert ő csinálja az Ekg-t majd meg kérdezem
nov. 4. 10:44
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
Ki van csukva.
nov. 5. 19:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt. Le lett mondva a műtét.
nov. 6. 14:13
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Ki volt beteg? A beteg, vagy az orvos?
nov. 10. 19:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!