Ezek jó értékek?
Figyelt kérdés
Sziasztok voltam ma inzulinrezisztencia terhelésen és most kaptam meg az eredményt. Valaki esetleg tud segíteni értelmezni ameddig nem konzultálok az orvosommal?
Glükóz 0.perc 4,8 (terhelés előtt)
Glükóz 60.perc 7,2 (terhelés után)
Glükóz 120.perc 3,9 (terhelés után)
Inzulin 0.perc 10,70 (terhelés előtt)
Inzulin 60.perc 92,60 (terhelés után)
Inzulin 120.perc 21,50
Homa-index 2,3
nov. 20. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, az endokrinközpont ajánlása alapján. Csak arra kell figyelni, hogy többször kell kevesebbett enned, lassan felszívódó szénhidrátokat, mert 2 órás éhezés után eléggé lecsökken a vércukor szint. Viszont szakember értékelje ki, számítanak a tünetek, a panaszok, stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Beszéltem az orvosommal, és azt mondta, hogy nem talált semmi olyasmit. Úgyhogy megnyugodtam. 😊
nov. 21. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!