Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Jobb oldalamnál a mellem...

Jobb oldalamnál a mellem mellett szúró érzést érzek mitől lehet ? Aggódnom kéne ?

Figyelt kérdés
ma 15:24
 1/6 anonim válasza:

Erre a kérdésre nehéz válaszolni, ugyanis millió oka lehet a jobb oldali mellkasi fájdalomnak, egészen a tüdőgyulladástól a bordaporc gyulladásig.

Ha nincs valami komolyabb az állapotodban szerintem nyugodtan várd meg vele a hétfőt és menj el háziorvoshoz. Ha idő közben nagyon magas láz, légszomj jelentkezne, vagy a fájdalom fokozódna, menj be területileg illetékes ügyeletre.

ma 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy ponton fáj a mellem mellett ilyen szúró érzés inkább. Nincs nehézlegzésem sem . Akkor most még ne menjek sehova ?
ma 15:42
 3/6 anonim válasza:
A szegycsont felőli oldalon érzed a fájdalmat?
ma 15:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem kint az oldalamnál a jobb mellemtől jobbra szúrkálo erzes
ma 15:46
 5/6 anonim válasza:
Mivel egyedüli tünet a fájdalom, én abból és annak jellegéből valamiféle bordaközi idegfájdalomra gondolnék, ami nem igényel sürgős ellátást. Nyugodj meg, igyál egy teát, pihenj picit. Azért továbbra is tartom hogy ha a fájdalom erősödik, légszomj, magas láz jelentkezne inkább látogasd meg a legközelebbi ügyeletet. Amúgy ráér elmenni hétfőn a háziorvosodhoz.
ma 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm de nem is inkabb fajdalomhoz hasonlitanam hanem inkabb szúrkalo erzes ... gornyedve ultem egy darabig lehet attol van. Nem mas tunet nincs pulzusom is rendben fajni sem faj inkabb szurkal neha .
ma 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!