Cukorbetegség? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Házi orvosom kért egy nagy labort.
Aminek az eredménye meg is érkezett eeszt - n.
Minden értékem, az éhgyomri vércukor szintet is beleértve normális.
Mégis azt írták fődiagnózisnak, hogy nem inzulin dependens cukorbetegség.
Ami a 2-es típusú diabétesz.
nov. 2. 11:42
1/7 anonim válasza:
Mennyi lett az éhomi vércukorszinted? 4 - 6.4 között a normális 6.5 - 7.0 között kissé emelkedett! És 7 felett beszélünk kettes típusú cukor betegségről. Na és nekem most egy pár perce mértem és 6.6 volt a vércukor szintem. És mégis ugy vagyok nyilván tartva hogy 2-es típusú diabétesz töbszörös szövödményekkel.
2/7 A kérdező kommentje:
4,5 lett az éhgyomri vércukor szintem
nov. 2. 11:49
3/7 anonim válasza:
A glikozilált hemoglobin értéket mérvadóbnak tekintik.
4/7 anonim válasza:
1-es ez erdekes, nalunk 5,5 - ig jó az éhomi. Nekem 6, 3. Igaz a 3 havi is emelkedett.
6/7 anonim válasza:
Nem a vizsgálat okánál van ez a cukorbetegség? Oda minden hülyeséget be szoktak írni. Nekem a terhességi laborjaimbál "rendellenes menstruáció" szerepelt. Be kell oda írniuk egy kódot és nem mindig van olyan ami passzol. Diagnózist nem a labor hanem az orvos fog adni aki elrendelte.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.
Köszönöm szépen a választ. Valószínűleg ez lesz az ok.
Minden értékem hála istennek rendben van.
nov. 3. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!