Lehet cukorbeteg vagyok - leszek?
Figyelt kérdés
Gyakran érzek éhséget, pedig gyakran eszek. (Mértem párszor a vércukor szintet éh gyomorra, és alacsony volt, 4.3)
Viszont gyakran van kézremegés és ilyenkor gyenge vagyok. Viszont ha eszem valamit, perceken belül át megy a gyengeség és teljesen jól érzem magam. Lehetséges cukorbetegség kialakulása?
okt. 1. 22:03
2/3 A kérdező kommentje:
1. Sejtettem, hogy nem ilyen egyszerű.
okt. 1. 22:26
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanilyen gonddal küzdök, ritkán telik el 3 óránál több idő 2 kajám között (van mikor még 3 órán belül is vagyok és máris farkaséhség jön rám), és kb rögtön változik az állapotom "az előbb még éhes se voltam"‒>"elvesztettem minden erőmet, gyenge vagyok"... Amióta ez nem alkalomszerű hanem rendszeres, mérni is szoktam a vércukorszintem, és sose volt kaja után se túl magas (ez lenne a cukrosok fő gondja), és leesni ennek ellenére is hajlamos vagyok, ki a franc tudja mitől, sose túl keveset eszek és mindig rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!