Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Térdfájdalom hajlításkor...

Mocorgó kérdése:

Térdfájdalom hajlításkor sérülés nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 28 éves nő vagyok, gyerekkorom óta(kb. 10 éves korom óta) ropog a térdem gugoláskor, de semmi fájdalom nem kísérte, így a doki se tett semmit.

Tegnap alvás közben elkezdett fájni mind a két térdem és bokám, bárhogy fordultam sehogy sem volt jó, és a jobb lábamon a kis és gyűrűsujj fokyamatos görcsben volt. Reggel nehezen tudtam lépni, be kellett járatni a lábaimat,a fájdalom el is múlt a görccsel együtt kivéve a jobb térdemben, ami ugyanúgy fájt. Nem állabdó fájdalom, fudok menni vele, de ha a sima lépésnél egy kicsitis jobban behajlítom, rettenetesen fáj. Ha a kezemmel hajlítom be(a lábam dolgoztatása nélkül), akkor nem érzek semmit, de ha simán behajlítom, rettenetes a fájdalom. Nem duzzadt, nincs látható nyoma, hogy gond lenne, nem sportoltam, nem sértettem meg. Nem olyan fájdalom, mint mikor az ember megerölteti, vagy meghúzza. Már több mint 24 órája tart és semmit sem enyhül. Este az ágyra is a két kezemmel kellettfelpakolnom, mert nem bírtam ki a fájdalmat. Mondanom sem kell, hogy természetesen lépcsőzni sem tudok.

Van bárkinek bármi ötlete, hogy mi lehet ez?

okt. 27. 02:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ortopédushoz menny. =)
okt. 27. 04:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Görcsre magnèzium.

Tèrdedre szakorvos. Röntgen vagy CT, hogy a tèrd, izületek állapota milyen. Lehet kopás, puha, gyenge porc. Kb hasonlóm volt, mire egyik doki kinyögte, hogy puha a porc, azèrt fáj így, pihentetèsre múlik, aztán nehezen indul be, ès hamar fáj.

Nekem a sima zselatin segített nagy mennyisègben. De ez változhat problèmától függően. Ha köszvèny, vagy reumás dolog akkor más kellhet.

okt. 27. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!