Ezzel a térdfájdalommal el kéne mennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
A mai napon a tornateremben egyik pillanatról a másikra erős térdszúrást kezdtem érzékelni, bíztam benne pillanatnyi állapot. De sajnos folyamatosan fennállt azota, amióta sétálok. Erős szúró éles fájdalom, mellette kattog hangok erőfeszítésnél. Legfontosabb talán az, hogy nagy instabilitást okoz, gyakran kicsuklik séta közben az érintett láb, de kapcsolok, így nem esek el. Minimálisan már fel is dagadt. Meg kéne nezessem, vagy másnak volt Ilyen, hamar elmulhat?2023. nov. 28. 23:33
2/8 anonim válasza:
Meg kéne nézesd. Anyukám járt így pont a napokban (nem idős).
Ugyanez mint neked, nembaj majd elmúlik, kente, kollagén, biszbasz.
Majd - kvázi a semmiből - több hét múltán egyszercsak kiment a térde, mentő vitte el. Most otthon fekszik combig gipszben, és reménykedünk benne, hogy elég jól gyógyul ahhoz, hogy ne kelljen műteni.
3/8 A kérdező kommentje:
Jézusom...
2023. nov. 29. 08:13
4/8 A kérdező kommentje:
Jobbulast neki!!
2023. nov. 29. 08:13
5/8 anonim válasza:
Nézesd meg... Ha időpontot kapsz, akkor úgy is kiderül addigra, hogy meggyógyulsz vagy nagyobb a baj.
Ha dagad, én a helyedben a sürgősségire mennék. Ha elég látványos, akkor meg mentőt hívnék, mert mifelénk, ha a saját lábadon mész be a sürgősségire, mindegy mit mondasz, hazaküldenek azzal, hogy jól vagy...
6/8 A kérdező kommentje:
Valóban. Sürgősségin voltam. Röntgen alapján megallapitottak hogy elvileg nincs szakadás. Térd randulas és kulso es belső szalag huzodas. Viszont ha nem múlik el két héten belül menjek vissza, mert valszeg szakadás. Ezek normálisak? Egeszsegemmel játszanak.
2023. nov. 29. 13:41
7/8 anonim válasza:
...Nekem a vállam ugrott ki, majd vissza. Fájt. Aggódtam is, hogy szalag, ízület sérülhetett. Felkeltettem a dokit (reggel fél hétről beszélünk) a pultnál, felnézett, mondtam, hogy mi van, azt mondta - sosem fogom elfelejteni: "Jól van az. Ne gondolja, hogy ezért röntgenezünk!" - és visszahajtotta a fejét a karjaira és aludt tovább..... Örülj, hogy röntgeneztek!
8/8 A kérdező kommentje:
Magyarország...
2023. nov. 29. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!