Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hova forduljak még?

Hova forduljak még?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve szenvedek folyamatos mellkasi fájdalommal, hányingerrel, szédülés, egész testem bizsereg sokszor, bordaközi izmok környékén vagy vesénél szúró fájdalom, nem tudom eldönteni kívül vagy belül fáj e, mindig teljesen mást érzek. Mindenhol voltam már, teljes szűrőcsomagot igénybe vettem rengeteg pénzért de minden negatív. Gyomortükrözést javasoltak legutóbb reflux vagy valamilyen baktérium miatt a gyomorban. Ha ez is negatív tényleg nem tudom mit csináljak még. Nem arra vannak ezek a szűrő vizsgálatok hogy megmondják mi a bajom?
okt. 25. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos, hogy van bármi testi bajod. Az ilyen szerteágazó panaszok lelki eredetűek, vagy aki ennyire figyeli magát, az leginkább depressziós szokott lenni. Aki meg nem tud megnyugodni, hogy lehet testi tünete, panasza az egészséges embernek is, az alighanem hipokonder.

Pszichológus tud segíteni.

okt. 25. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is az 1-eshez csatlakozom: ha mindenedet kivizsgálták (még csináltasd meg a gyomortükrözést is) és ennyire sok helyen van tüneted, akkor valószínű, hogy pszichés. Ha szervi bajod lenne, akkor egy év alatt már romlott volna annyira, hogy egyértelművé váljon az irány. Mi a helyzet a lelkeddel? Milyen időszakban jelentkeznek ezek a panaszok?
okt. 25. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem arra vannak a szűrővizsgálatok. Ha panaszod van, azokat szedd össze és fordulj a háziorvosodhoz kivizsgálásra. Amikre ő beutal, azok célzott vizsgálatok iránydiagnózissal, nem tűt keresni a szénakazalban.
okt. 25. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Követem a kérdést nálam is hasonlók vannak.
okt. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!