Kellemetlen szagú, mell közötti izzadással hova forduljak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja tart nálam ez a probléma, korábban sosem éreztem ezt a kellemetlen, hagymára emlékeztető szagot, kizárólag a mellem között van ez, és ciki, félek, hogy mások is megérzik majd.
24/N vagyok, és már nem tudom, hova forduljak, milyen orvoshoz. A héten megyek bőrgyógyászatra, ott mindenképpen megemlítem. Amúgy 3 gyógyszert is szedek depresszióra, az is közrejátszhat....
júl. 29. 17:33
2/5 anonim válasza:
A jellegzetes hagyma szagú izzadság a tipikus stressz izzadás. Ez mentális eredetű.
3/5 anonim válasza:
Az egy "androgénebb rész" valamiért, a legtöbb nőnek ott kicsit, vagy jobban férfias illata van. Sokaknak még szőr is nő. Ez ilyen, biztos meg van a jó biológiai oka.
Pamut melltartó rengeteget tud segíteni, mert elvezeti az izzadságot és nem ott poshadozik a bőrfelületen.
5/5 anonim válasza:
Hogy milyen az étkezésed az más kérdés (ugye méreganyagok)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!