Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Béta blokkoló abbahagyásánál...

Béta blokkoló abbahagyásánál az alábbi tünetek?

Figyelt kérdés

Igazából túlzás lenne abbahagyásról beszélni, háziorvos írt fel nekem Bisoprololt valószínűleg (!) lelki eredetű magas pulzusra, ami szerinte szorongás.

Bevettem egy 5mg-os felét, de levitte 48-ra a pulzusom, és közben kardiológussal is konzultáltam, aki azt mondta, hagyjam abba, mert nekem nem ez kell, és nem is szabadott volna körzetinek kiírni. Namármost ez kb. két napja volt, azóta a pulzusom ingadozik, hol még fékezve van, hol irtózatosan kiugrik, kis mellkasi nyomásszerűséget is érzek, nem vagyok jól.

Ki fog ürülni valaha ez a dolog? Azt már érzem, hogy jó erős volt...

Lesz ettől valami bajom, vagy szimplán várjam ki az ingadozások végét?

Köszönöm a válaszokat!

ma 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos nem attól van, de a kardiológus azon túl, hogy mit ne szedjél, olyat is mondott, hogy mit igen? A szorongásban biztos, hogy igaza volt a háziorvosnak.
ma 00:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos attól van, egész nap fokozatosan csökkent a hatása, de még mindig lehet érezni, hogy ahogy mozognék/elindulna felfelé mondjuk 100-ig a pulzus, a következő mp-ben viszi le mesterségesen 50-re 60-ra.

Ilyen sosem szokott velem lenni, ez a gyógyszer óta van.

Karidologus nem mondta, mit szedjek akkor. Azt mondta, ezt semmiképp, mert nem jól reagál rá a szervezet. Azt is mondta, vszeg semmit sem kellene szedni.

ma 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!