Bal borda alatt szurkáló fájdalom mitől? Napok óta van nem fáj a hasam de felállok néha érzek szúró fájdalmat meg mintha feszesebb lenne ott . Hétfőn megyek hasi és kismedencei uhra
Figyelt kérdés
okt. 12. 13:03
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Sok oka lehet, de én itt csak azt nem értem, hogy az ultrahang vizsgálattól mit várunk? Persze nem árt és más dolgok is kiderülhetnek, de szerintem erre ez nem fog megoldást adni.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor hova menjek ?
okt. 12. 15:37
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Először is belgyógyász vizsgálat kell, fizikális, mert keményedést is tapasztalsz, akár háziorvos is jó, jó lenne tudni pontosan honnan ered a probléma. Utána ha a olyan szintű a probléma, akkor CT.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!