Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kéne aggódnom? Vagy nem?

Kéne aggódnom? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Még korábban beoltottak pfizer vakcinával viszont egyre több helyről hallom hogy nagyon káros anyagok vannak benne. Sajnos én 14 éves lehettem mikor beoltottak és szülői nyomásra lettem beoltva. Igyekszem egészségesen élni, sport, táplálkozás stb. Most is az ismerősöm akit nem oltottak be lebetegedett, miközben én nem úgy hogy 1 térben voltunk 10 napig.

okt. 10. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Persze, chip is van benne, követik minden pillanatodat.

Utána, mint minden oltásnál, lehettél rosszul, pl. láz.

Nőknél befolyásolhatta a ciklust.

Más bajod nem lesz. Legalábbis ettől.

okt. 10. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Sok mindent hallani arról, hogy az új fajta mRNS vakcinák a későbbiekben pl. kardiológiai, neurológiai problémákat okozhatnak, de azt nem bizonyította senki, hogy biztosan attól vannak. Már csak azért sem, mert az emberek zöme, akár tünetmentesen is átesett Covid fertőzésen és maga a fertőzés is tud késői szövődményeket okozni, még olyannak is, aki nem volt tünetes. Ne gondolkodj azon, hogy "mi lehet ...", ha nincs!
okt. 10. 11:21
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ajánlom elolvasni, a kommentekkel, szerintem meg fog változni a véleményetek

okt. 23. 09:29
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Miért kéne, hogy megváltozzon? 2. vagyok. Egyáltalán nem zárkóztam el attól, hogy lehetnek szövődményei az mRNS oltásoknak, de senki nem bizonyította azt, hogy valakinél "előjön" valamilyen betegség, állapot, akkor az a Covid oltástól van, mint ahogyan azt sem, hogy semmi köze hozzá az oltásnak. Azt viszont igen, hogy soha nem oltott, ellenben Covidon átesettbetegeknél is előjöhetnek ezek. De ezek nem általános jelenségek, nem mindenkire érvényesek. Úgyhogy megismétlem, ne gondolkodj azon, ami nincs!
okt. 23. 09:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Bárcsak lazán tudnám ezt venni, de a gondolat nem hagy nyugodni. Azért nincs bebizonyítva, mert nem akarják hogy be legyen bizonyítva. Szerinted akiknek az ismerősei az oltás beadása után meghaltak stb azok kitalációk? Nem egy olyat hallottam, hogy előtte teljesen egészséges volt valaki és utána elcsesződött az állapota.
okt. 23. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Sajnos nem akarlak ojesztgetni kérdező, de iszonyatosan reménykedj hogy placebot kaptál és ha lehetséges minél hamarabb nézesd meg a véred hogy van-e valami nem oda való vagy

bármiféle elváltozást tapasztalsz benne.

Az biztos hogy a dolog nem száz százalékos lesz, sőt... Màrmint ha a rendes gyilkolószert kaptad meg és ki akarod úgymond „vezetni., de tényleg esélytelen, mindent felülírhatott a szervezetben, ahogy ők maguk mondták meghackeli a szervezetet, sejteket, a lényeg ennyi. (mint minden mást bevallottak, a rengeteg ellentmondás tömledeke, de hiába a sok figyelmeztetés, szemfelnyitás-próba). Gratulálok innen is ham-ham karikócsapás alias karikórnak. Nem méltó a nagybetűkre, ja de arra hogt megemlítsem... Figyi ezek nem hülyék. Vagyis de Lengyel Zsolt álnevű kommunista besúgó az totálisan az.

Igen is komolyan kell venni, ez egy szándékos tömegmészárlás / vakcina genocídium, nem is akármilyen. (Az eddigi lehető legnagyobb, nem kell hozzá túl sok ész)

Érdemes facebook csoportokat nézegetni. Igen is volt nanochip is benne kedves első, bármennyire is hihetetlen, se lehetőleg ne a Pfizer meg a fősodratú médiák oldalain nézegesd.

Kedves kérdező te meg tedd össze a két kezed, fiatal vagy, elején oltottál (placebo nagy eséllyel, nem is szenvedsz gondolom olyan súlyos szövődményektől) gyanítom egy darab.

Semmiképpen se aggódd túl a helyzetet, egyébként megsúgom a világ legnagtobb népírtàsa folyik, 3.vh csak biológiai/vegyi háború.

Persze nem tudják többszörösen oltottak mitől halnak évek óta, mitől van annyi beteg, turborák kifejezés (20x annyi rákos beteg ismeretlen áttétés rákfajták jelentek meg már fiatalokban is)

Tehát a félelmed, nem nem érvénytelen, nagyon nem. Ez egy depopulációs szer.

Elsőnek így a végére: MINDEN OLTÁS MÉREG. NINCS SZÜKSÉGÜNK EGYRE SEM. A LEHETŐ LEGÓRIÁSIBB CENZÚRA FOLYIK MINDEZEK ELLENÉRE, MI „OLTÁSELLENESEK“ ELLEN, KIK MÉG PRÓBÁLJUK MENTENI A MENTHETŐT, LEGALÁBB INFORMÁCIÓTERJESZTÉS ÁLTAL.

Régen éltek sokáig, akár 100 évig is sokkal többen, nem úgy mint most...

Mi mindenkit figyelmeztettünk, most érik csak be. Egyébként rengeteg úton mérgeznek bennünket, hazudnák egyfolytában, természetesen mindegyok konteónak van minősítve.

Mondom kérdező legelsőnek a véred minősége / mikroszkóp alatt mindent el fog dönteni, egyértelműen látni fogod majd, hogy szennyezett vagy sem.

Nyilván nincs értelm kitisztítani, abban az esetben ha nincs rá szükség, és 20 mintavételben is minden stimmel, és minden helyénvaló. Szerintem legalábbis. ;)

okt. 24. 03:27
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Tehát nem ijesztgetés semmiféleképpen, de ha nem placebot kaptál, iszonyat nehéz lesz száz százalékban kivezetni.

Mégegyszer a lényeg: mikroszkóp alatt egyáltalán hogy áll a véred, saját szemeddel kell látnod, ezek után orvosokba nem bíznék, mindenféle képpen meg kell nézned valami viszonylag jobb fajta mikroszkóppal a véred állapotát, mit látsz benne, így eldöntheted egyáltalán hogy az igazit adták-e be, jó párszor mintavétel célszerű, laikusként biggyesztem még ide, mivel ez a legfontosabb. Nyilván.

okt. 24. 03:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Van itthon mikroszkópom, elég jó minőségű. Honnan fogom látni ha baj van?
okt. 24. 08:21
 9/13 A kérdező kommentje:
És hogy lehetséges kivezetni?
okt. 24. 08:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Csináltam képet a véremről mikroszkópon keresztül, privátba meg tudod írni az e-mailed és átküldeném. Előre is köszi!
okt. 24. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!