Kell aggódnom a feledékenységem miatt?
Mindig is elég rossz volt a memóriám, nem jegyeztem meg neveket, arcokat, dátumokat soha túl jól, de most olyasmi történt ami kicsit megrémisztett, lehet, hogy valami memóriazavarom van, neadjisten demenciám? Lehet egyáltalán fiatal korban valaki demenciás?
Elfelejtettem a pin kódomat. Azt, amit napi szinten használok. És ez már nem az első ilyen durva eset. Volt, hogy elfelejtettem a lakáskódot is, pedig ugye azt is napi szinten használom. Illetve gyakran előfordul velem, hogy kimegyek a konyhába és elfelejtem miért is mentem ki. Vagy elhatározom, hogy ez és ez után ezt és ezt fogom csinálni, fél óra se telik el a két dolog között és már elfelejtem mit is akartam....
Kialakulhat huszonévesen demencia? Vagy mi okozhat ilyen durva memóriazavart?
Ez koncentraciozavar. Ha peldaul sokat idegeskedsz es nincs meg a rendszeres stresszlevezetes,akkor vese es mellekvese kifaradashoz is vezet koncentraciozavaron kivul. Tunete meg az allando kimerultsegerzes. Osszefugg meg mas vizeletkivalaszto szervvel is ,mint a prosztata.
Tobbet kene kikapcsolodnod,pihenned.
Jelenleg nincs munkám, szóval nem hinném, hogy a pihenés hiánya lenne a probléma...
Az tény, hogy állandóan fáradtnak érzem magam, bármennyit is alszok, vagy iszok koffeint ennek elkerülése végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!