Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Más is járt már úgy, hogy...

Más is járt már úgy, hogy miután elmúlt a náthája azután a vérnyomása és a pulzusszáma nagyon megnőtt és nagyon erőtlen, gyenge lett? Ki sem tudok menni a lakásból.

Figyelt kérdés

okt. 1. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Gyakran a nátha/influenza heveny szívizomgyulladással is jár, ezt egészséges ember kiheveri.

A covidnál ezt úgy állították be mintha annak lenne ez valami rejtélyes brutális tünete

okt. 1. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nátha után nem szerencsére, de amíg beteg voltam 100 körül volt a pulzusom állandóan, vérnyomásom is magasabb volt kicsit.
okt. 2. 07:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos tévedtem a nátha elmúlásával mert 2 nap kihagyás után megint itt van. A magas pulzusszám maradt és a gyengeség is. Milyen gyógyszert kaptatok erre a náthára? Én először Aktil Duot majd mikor elfogyott Augmentint kaptam
okt. 2. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én teáztam, torokfertőtlenítőt szedtem, fejfájásra, lázra algopyrint. 2 napig voltam nagyon gyenge, fájt mindenem. Te is pihenj sokat, sok folyadék, ha lázas vagy lázcsillapító. Ha nem javulna szerintem menj vissza orvoshoz, nehogy valami komolyabb legyen.
okt. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!