Erős köhögésre bármi?sos
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A mai napon elkezdtem köhögni (beteg vagyok egy pár napja), és annyira köhögök hogy képtelen vagyok elaludni… Száraz köhögésnek mondanám inkább.
Nagyon szenvedek és ötletem sincs mittegyek.
Ettem rengeteg hársfamézet, úgy is hogy összekevertem fokhagymával, öblögettem sós vízzel, nem fekszek, azt meg se kockáztatom. Nincs semmilyen gyógyszer itthon, libexin volt abból bevettem egyet nem segített. Ittam rengeteg meleg teát.
Nemtudom mitévő legyek reggelig, akkor tudok menni csak orvoshoz.
Illetve valaki más is szenved most ilyen betegségben? (Előszőr torokfájás, orrfolyás/dugulás, fejfájás, második felében pedig köhögés?)
szept. 24. 03:36
3/11 anonim válasza:
Nekem amikor covidos voltam akkor volt olyan köhögésem hogy aludni se tudtam, semmi se segített csak az orvos által felírt gyógyszer, ami a központi idegrendszerre hat, hogy ne érezzem a köhögési ingert. Nem tudom már mi volt a gyógyszer neve, de ha semmi se segít, akkor esetleg ilyen fajta gyógyszert irass ki a dokival. Erős, de ki nem szrja le, amikor az ember már aludni se tud. Jobbulást!
5/11 Ypszilon1980 válasza:
Létezik köhögés csillapító is, de nem tudjuk neked az kell-e vagy éppen köptető lenne a jobb megoldás. Orvosod meg fogja tudni mondani. Esetleg lehet azt, hogy délutánig köptető és este meg köhögés elleni gyógyszer.
6/11 anonim válasza:
5, éjszakai köhögésre nem adunk köptetőt.
7/11 Ypszilon1980 válasza:
#6: Utolsó mondatom mindent megmagyaráz.
8/11 anonim válasza:
Erigon szirupot írass fel háziorvossal, legjobb, mert bár csillapítja a köhögést, segíti a nyákürítést is.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Sikerült kettő órát aludjak, már voltam dokinál kaptam antibiotikumot és köhögéscsillapítót.
szept. 24. 11:25
10/11 anonim válasza:
Ebben én is benne vagyok,vírus és nagyon ragályos állítólag.Úgy köhögök,mint még soha.Az orrdugulás/orrfolyás is sokkal erősebb,mint sima megfázáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!