Köhögésre bármi bevált praktika?
Covidos voltam az ünnepek alatt. Már nem fáj semmim, viszont utolsó tünetként múlt hét közepén előjött a köhögés. Szerintem gyerekkorom óta nem köhögtem, akkor sem ha beteg voltam, így nincs rutinom ebben.
Az egész napot végigköhögöm. A gyógyszertárban ajánlottak rá egy gyógyszert. Szedem csütörtök óta napi 3x, de semmi javulás.
Most éjszaka sem aludtam semmit szinte emiatt. Már rettegek a jövöhéttől, hogy újra a munkahelyen meg főleg a buszon is ez lesz...
Van valakinek bármi bevált módszer köhögésre ami használ is?
Köszönöm a segítséget!
Türelem, ágynyugalom, meleg mézes-citromos tea, és sok C-vitamin.
Sajnos a COVID után van, hogy még hetekig köhög az ember.
C és D vitamint egyébként is ajánlott ilyenkor szedned, a vírus nagyon igénybe vette az immunrendszeredet, ilyenkor nem nehéz összeszedni mindenféle felsőlégúti fertőzést.
Köszönöm! Valóban a meleg tea és a forró fürdő után szokott valamennyire csillapodni. Ez az éjszaka kegyetlen volt.
Most kínomban olvasgattam facebookon is, hogy mennyien köhögnek mások is az ünnepek óta. :(
Nálam is a türelem fogytán van. Megint így indítani a hetet, ráadásul muszáj dolgozni menni.
Nálam is ugyanez. Múlt héten jöttem ki a covidból, de még mindig néha elkezdi csiklandozni a torkomat és akkor percekig köhögök.
Azt vettem észre, hogy lefekvés után a legrosszabb és ha sima vizet iszok, akkor rosszabb lesz. Szóval inkább egy mentolos cukorkát kapj be.
Gyömbéres-mézes tea, orvosi zsálya gyógytea volt a leghatásosabb nekem eddig.
Így van, hagymatea, mézzel!
És megfogsz lepődni, a nevetés is jót tesz!
Remek nyákoldó, köptető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!