Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányásig fokozódó köhögésre...

Hányásig fokozódó köhögésre valamilyen praktika?

Figyelt kérdés

A lányomtól kaptam el, ő is párszor olyan köhögőrohamot kapott, hogy a rekeszizma kiütötte a gyomortartalmát. Ma nekem is sikerült a performansz, addig köhögtem, amíg a gyomrom is beszállt a buliba.

Orvos szerint vírus, különösebben nem tud mit adni rá, vitamin, sok folyadék és pihenés (gyereknél is ez volt).

Saját szakállra elkezdtem köptetőt szedni, azóta még durvább. Mivel lehet megakadályozni, hogy ne legyen olyan köhögőrohamom, ami hányásba torkollik?

2016. ápr. 27. 08:48
 1/3 anonim ***** válasza:
tapasztalatom szerint sefogy. próbálj többször keveset enni, könnyű kajákat, esetleg szedj b6-ot is. mielőbbi jobbulást kívánok
2016. ápr. 27. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Forraltbor gőzével kell inhallálni
2016. ápr. 27. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én elmennék újra a háziorvoshoz, lehet nem köptető kell rá, hanem köhögéscsillapító, vagy a kettő együtt, de ezt ő tudná megmondani és felír rá valamit.
2016. ápr. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!