Stroke után képes normálisan gondolkodni, üzenetet írni az illető? illő ilyenkor üzeneten keresztül felkeresni? mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
egy osztálytársam 3-4 napja nagy valószínűséggel stroke-ot kapott. nagyon aggódtam érte, elvileg nincs maradandó sérülés, és pár nap múlva kiengedik.szept. 22. 03:00
1/5 anonim válasza:
Neki most teljes ágynyugalomra van szüksége, nem kütyüzésre. Ne zavard.
2/5 anonim válasza:
Kérdező, nyugodtan írj neki. Egyrészt amíg olvas, nem csak kattog az agya magában, másrészt meg mindenki szívesen látja, hogy mennyien várják a felépülését.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írhatsz neki. A legtöbb ember ha arra alkalmas biztosan kézbe veszi és ha nem is válaszol mert nincs rá kapacitása, de biztosan jól fog esni neki, hogy rá írtál.
4/5 anonim válasza:
Engem idegesitene, ha allandoan irkalnanak
5/5 anonim válasza:
En viszonylag fiatalon kaptam enyhe strokeot. Sokan írtak, jól esett, de visszairni nem tudtam. Azt kértem, hogy csalad meg kollégák se keressenek meg írjanak külön, hanem egy egy emberrel tartottam q kapcsolatot, és ők adták tovább az infókat a többieknek. Én utána iszonyat faradt voltam, és ködös volt a fejem, nehez volt koncentrálni, illetve a kezemmel irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!