Ebben az esetben mi a teendő?
Sziasztok. 2 éve foltos hajhullással küzdök, a hekyzet mostanra nagyon eldurvult, konkrétan alig maradt hajam. Voltam minden féle vizsgálaton, nem találták okát, minden orvos fül-orr-gégészetre küld vissza, mert volt 4 arckoponya ct-m, mind a 4 ct kimutatta hogy van ar arcüregembe egy 1,5 cm ciszta. Mostanra ott tartok hogy elmentem 3 külömböző fül-orr gégészhez hogy segítsenek már.. az egyik azt mondta hogy "el van sorvadva a mandulám". A másik azt mondta hogy gócos gyulladt a mandulám és az a ciszta az
arcüregembe is egy plusz góc pont. A harmadik orvos pedig azt mondta hogy egyik sem gócos, a mandula talán-talán, de ő nem vállalna ekkora kockázatot hogy el legyen távolítva.
Könyörgöm segítsetek, mert már konkrétan nincs hajam, és nem tudok hova fordulni ez ügyben.
Nem értem miért nem akarják kivenni a mandulád ha láthatóan gyulladt?? Ha régóta gyulladt illetve rendszeresen begyullad akkor ki szokták venni.
Na meg ha látták hogy gyulladásod van miért nem kezeltek?
Idén még nem volt begyulladva, dee az elmúlt 3 évben rendszeresen tüszős mandulagyulladásom volt..
Az egyik orvos azt mondta hogy májusba van időpontja, és ő kiműti.
De a másik orvos azt mondta hogy nem kell műteni mert szerinte nem ettöl van a foltos hajhullásom.
Már nem tudom mi tévő legyek🥺
Igen a hajhullast és az ilyen ízületi gyulladast, szemgyulladást mindig vmi góc okozza. Góctalanítani kell. Mindenképpen!
Ebben a cipőben járok. Fele hajam kihullott már, fogaszati góc miatt mïteni kell a bal alsó bölcsességfogam, ami impaktált. Nekem az miatt lett pl a mandulámon egy gennycsap is.
Huu sajnálom. Jobbulást neked.
Akkor így a manduládat is ki kell venni, vagy "csak" a fogad?
Kedvesvalaszolok es kerdezok ti nők vagy fèrfiak vagytik?
Nekem.diffuz hajhullasok van mar mindent bejartam kihuzta 4 fogam az utolsot ma egy hete es semmi valtozas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!