Fája a vesém 3 hónapja, vizeletben mikroalbumin, baktérium, fehérje. Voltam urológusnál, lerázott, nincs teendő. Mi a francot csináljak?
Most már lassan 4 hónapja fájdogál hol egyik vesém, hol másik, és ezzel egyidőben a húgyhólyagom is. Voltam urológusnál aki megvizsgált ugyan, de azt mondta minden rendben. Ultrahangozott, a szokásos évek óta mozdulatlan 5 cm-es vesekő és látta a vizeleti eredményt is.
Szétrobbanok a dühtől, mert folyton leráznak az orvosok! Kértem neten másodvéleményt szintén urológustól, egy mondatba válaszolt, hogy nincs teendő.
Majd elmentem más ügyben egy másik dokihoz aki szerint aggasztó, hogy mikroalbumin van a vizeletemben
Nos, kérdem én, hogy tovább?
Bocs, 5 mm-es.
Háziorvos szabadságon.
Eléggé valószínűtlen, hogy egy évek óta ismert 5 mm-es nyugvó kőtől lennének panaszaid, ráadásul váltakozó oldalon.
Ha nincs húgyúti fertőzésre utaló panasz, akkor nincs szükség a kezelésre a vizeletben lévő baktériumok, fehérvérsejt miatt, hacsak nem vagy terhes.
A fehérjeürítéssel, mikroalbuminuriával nem az urológusok, hanem a nefrológusok foglalkoznak.
Igen, egyetértek, hogy nem a vesekő miatt van a panaszom. De mint írtam, fáj a húgyhólyagom visszatérő jelleggel december óta, vizeletbe baktérium, mikroalbumin és fehérje.
Nincs kihez menni itt, csak ez az egy doki van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!