Fája a vesém 3 hónapja, vizeletben mikroalbumin, baktérium, fehérje. Voltam urológusnál, lerázott, nincs teendő. Mi a francot csináljak?
Most már lassan 4 hónapja fájdogál hol egyik vesém, hol másik, és ezzel egyidőben a húgyhólyagom is. Voltam urológusnál aki megvizsgált ugyan, de azt mondta minden rendben. Ultrahangozott, a szokásos évek óta mozdulatlan 5 cm-es vesekő és látta a vizeleti eredményt is.
Szétrobbanok a dühtől, mert folyton leráznak az orvosok! Kértem neten másodvéleményt szintén urológustól, egy mondatba válaszolt, hogy nincs teendő.
Majd elmentem más ügyben egy másik dokihoz aki szerint aggasztó, hogy mikroalbumin van a vizeletemben
Nos, kérdem én, hogy tovább?
Semmi, szenvedek. Közben voltam magán ultrahangon, ciszta mindkét vesébe, tágulat.
Férjednek mit mondtak?
Neki az ultrahang rendben van. 3mm kőve van csak.
Nefrologushoz nem mentél? Még mindig van fehérje és mikroalbumin a vizeletben? Neked mennyi van benne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!