Csigolya kiboltosulásnál mi a teendő?
Sokaig rejtély volt hogy mi a konkrét neve a nekem lévő nyaki fájdalomnak de egy lelet alapjàn már körbe tudom irni
csigolyák közti porckorong meg van nőve és ezáltal nyomják az ideget
Problema: folyamatos szintű lapocka illetve nyak oldalsó részénél fájdalom
Mit tudok vele tenni?
(Rengetek helyen, gyogytornan, kezelesen…… jártam de a magyar eü szart rám és konkrétst se mondtak) ezert irtam ide!
kb 10 orvosnál voltam már.. körbe az országban
lassan feladom az egészet
Első vagyok!
Nem tudom milyen orvosoknál jártál, akik ennyire nem tudták mi bajod és mi rá a megoldás, de én elmennék egy 11. fizetős orvoshoz, keresd ki a legjobb értékelésekkel rendelkezőt a foglaljorvoson, mást nem nagyon tudsz tenni. Egyébként szerintem mindenki gyógytornára fog ezzel küldeni. Annyit tudok, hogy nekem is gyógytorna volt a megoldás. Annál is nagyon mellé lehet nyúlni. Ha megengedheted magadnak, ott is fizetőset válassz.
nyugi ezen is tul vagyok
kb a 4. hely volt ahol csak annál hagytunk 1 millát
a pesti orvosok minde 40-50k és szemembe mondták hogy nem tudják a megoldást és szia
gyógytornára pedig évek óta járok. novemberbe hagytam abba mert nem segít.
Aztán mikor egy profi hírűhöz mennék akkor 12.01-én február 13-ra adott 1 időpontot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!