Lehet ez a nyelvemtől?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett fájni a nyelven oldala, aztán lett a nyelvem hegyén egy picike hólyag szerű fájdalmas valami. Ma délután elkezdtem nyomkodni valamiért az állam és felfedeztem, hogy lett egy picike, kb fél borsónyi csomó az állam alatt. Volt már nekem ugyan ilyen fél évvel ezelőtt.
Lehet ez a nyelvemen lévő cucc miatt?
szept. 21. 21:49
2/3 A kérdező kommentje:
Nem fáj. Csak a nyelvemen a hólyag de rettentően.
Egyébként ha arra gondolnál, nekem sosem fájnak a nyirokcsomóim, ha felsőlégúti gyulladásom van és be vannak duzzadva akkor sem.
szept. 22. 22:39
3/3 A kérdező kommentje:
Illetve egyébként olyan nagyra amiket írnak hogy mandula meg szőlő méretű amikor meg vannak duzzadva nekem hála istennek olyan sosem volt. Ez is nagyon picike csak ki tudom tapintani.
szept. 22. 22:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!