Mitől lehet ennyire kibírhatatlanul büdös a cipőm?
Az utóbbi egy hónapban vettem észre hogy tök mindegy milyen cipőt veszek fel mindegy milyen zoknival, nagyon büdös lesz a lábam miatt. Nem az a tipikus lábszag hanem olyan mint amikor valami állat bomlásnak indul🤣, és ha 10 óránál többet van rajtam akkor a levegőben is lehet érezni ami nagyon kellemetlen. A lábamon, körmökön semmilyen elváltozást, elszíneződést nem veszek észre. Két vízhólyagom van az egyik a nagy lábujjamon a másik meg két ujj között de az évek óta mindig ki újul, annak nem hinném hogy ilyen erős szaga lenne mert eddig sem volt.
Nike Jordan 1-eseket hordok meg vans cipőket 100% pamut zoknikkal. Többnyire a jordaneknek szokott ilyen szaguk lenni.
Jordan az alapból meleg cipő
Nekem is van, de úgy télen a 0 fokokban esik jól felvenni. Ha most felvenném belerohadnék én is.
Ilyenkor 20-22 fokokban csakis vászoncipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!