Tüdőráknak milyen tünetei lehetnek?
Dohányzol?
Tüdőkórházba menj el mindenképpen!
Nem tudom, hol laksz, de pl Edelényben van az egyik legjobb (Borsod megye), de biztos, hogy van Pesten is.
Meg még az is fontos, hogy hány éves vagy?
Elmész a háziorvoshoz és kérsz egy beutalót tüdőröntgenre, régóta fennálló probléma miatt.
Nyilván simán lehet csak a cigi, nem kell egyből rákosnak lenni.
Mit írtak a gerinc CT leletre? Nekem csak a jobb karomat CT
-zték és egy litániát írtak a vesémről, májamról, lépemről, tüdőmről.
Gerinc CT-nél a közelében lévő szerveket is látják.
Tüdőgondozóba kérjél beutalót. Ott majd megfelelő vizsgálatra küldenek.
Sípolva lélegzés,eleve nehezen kapsz levegőt.
Anyumnak nem fájt semmije, viszont a köhögését nem lehet leírni, annyira iszonyatos volt. Azt hittem, megfullad.
Két és fél éve diagnosztizálták, kapott sugarat,kemót, illetve mai napig palliatív ther. és szerencsére jól van.
Közel 50 évig dohányzott,azt nem tudom milyen sokat,de napi több szál biztosan.
Kérj egy sürgősségi beutalót háziorvostól és még aznap mehetsz Rtg.
Én megemelkedett d-dimer szint miatt, de tünetmentesen kérdeztem orvost kellene e még vizsgálat.. aztmondta biztonsàgkedvéért mehetek mellkas rtg
Csütörtökön voltam azóta rettegek
19 L
Egyébként ha megteheted egy Magán Mellkas Rtg-re menj el!!! Ahol azonnali eredmény van
Én legalábbis hipochonder vagyok és inkább mentem volna oda visszagondolva minthogy napokat várjak kiborít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!