Mitől van ez az állandó kábaság érzés?
Figyelt kérdés
Mitől van ez az állandó kábaság érzés? Állandóan kábának érzem magam. De nem tudom mitől? Igen szedek rendszeresen gyógyszereket. A következő rendszeres gyógyszereket szedem: Metfogamma 1000 MG, Milurit 100 MG, Neo-Ferro-Folgamma 114 MG, Legalon 140 MG, Covercard 10 MG, Coverex-AS 5 MG, Atorvox 20 MG, Cerucal 10 MG, Zopigen 7,5 MG, Kventiax 25 MG, Tramadol 50 MG. - Igen ez 11 gyógyszer. És mind szednem kell. Ezek okozhatnak kábaságat? Ájulás érzetet? És ha igen, akkor melyik gyógyszer?aug. 29. 11:16
21/22 anonim válasza:
12
Köszönöm. Ha hetekig kint ültem az árnyékban, de 30 fokban és azóta nagyon gyenge vagyok, az mikorra múlik el? A hőszabályozast hogy lehet helyrehozni?
Azóta nem bírok kímélni a melegre, mert legyengülök.
22/22 anonim válasza:
#21, Ahogy rendeződik a kinti hőmérséklet, annál nagyobb lesz a valószínűsége annak, hogy a belső hőszabályozás is helyre áll. Ebben az időszakban érdemes ténylegesen kerülni a kinti meleget, és inkább akkorra időzíteni a kintlétet, mikor kellemes az idő kinn, pl.reggeli órák vagy a késő esti órák. Emelett, hűvösebb folyadékot, de soha sem jegeset, fagyosat érdemes megemelni, többet fogyasztani, illetve esetleg olyan elektrolitos italt megpróbálni, amely segítik a szervezet regenerációját. Ezek mellett pihenés, hidegvizes borogatás a tarkón viszonylag gyorsan segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!