Mi lehet ez? Milyen orvoshoz lenne érdemes fordulni?
Figyelt kérdés
Folyton iszonyatosan fáradt vagyok, és kába, alig látok ki a fejemből a fáradtságtól és szédelgek is. Voltam már kardiológián, vérvételen, szemészeten....nem találtak semmit. Pszichiátert is felkerestem. Azt mondták pszichésen van. Tényleg kivagyok, és rémálmaim vannak és félek, mert korabban beteg voltam és sokat szenvedtem emiatt. De már abból meggyógyultam, csak még a testmozgást nem kezdtem újra.Tényleg lehet csak ez az ok? Túlzásnak érzem. Alig élek és alig tudom végigcsinálni a munkanapokat 😢 Ez így nagyon rossz.Éjjel gyakran leizzadok és át kell öltöznöm. Félek, hogy valami betegség okozza, csak már nincs ötletem mi lehet. A vérnyomásom is nagyon leesik sokszor, akkor majd elájulok. Mondjuk az mindig alacsony volt, de azért nem ennyire. Segítsetek!
Tényleg okozhat ilyet stressz meg félelem, hidd el. Ha a vérképed tökéletes, kardiológus megnézett, akkor nem kell aggódnod. Ezeket a lelki tüneteket lehet kezelni (nem feltétlen gyógyszerekkel, hanem különböző nem gyógyszeres terápiás módszerekkel is). Ha újra elkezdesz többet mozogni, attól is jobb lehet.
Arra figyelj azért, hogy mindig jó sokat igyál, mert attól lehet még alacsonyabb a vérnyomásod. Mindenki azt hiszi, hogy ő hű de milyen sokat iszik, aztán ha utólag összeszámolja, akkor szűken sem jön ki a két liter, inkább csak egy. Vannak erre módszerek, ha pl. irodában dolgozol, akkor mindig legyen előtted víz, vagy ha az asztalodon nem tarthatsz, akkor ha kimész, mindig igyál is stb. Nézz utána, egy csomó ötletet fogsz találni, hogy hogyan ne felejts el inni.
2019. márc. 14. 15:47
2/10 A kérdező kommentje:
Igen ez nekem problémám. De figyelek rá nagyon. Direkt vettem egy kancsót a munkahelyre és eltüntetem a tartalmát.De sajnos csak a wcre járok tőle, nem érzem a pozitív hatást. 😢 Vitaminokat is szedek, de hiába nem múlok.
2019. márc. 14. 15:56
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, milyen a munkabeosztásod, életkörülményeid, családi és munkahelyi helyzeted? Ha azt mondták, hogy pszichés, akkor ezen a vonalon kéne továbbmenni, nem orvosin.
2019. márc. 14. 16:09
4/10 A kérdező kommentje:
37. Az életkörülményeim jók, a munkám is jó, szeretem is nagyon. Családom nincs. Meg amúgy sem senkim. Sokáig voltam beteg, akkor mindenki elhagyott.
2019. márc. 14. 20:22
5/10 anonim válasza:
A magánytól is lehet, próbálj valami társas hobbit keresni. Eleget alszol? A vérképed rendben?
2019. márc. 14. 20:54
6/10 A kérdező kommentje:
Ezeket már leírtam a kérdésben. 😮 Nem bírok semmilyen hobbit keresni, hulla fáradt vagyok. Örülök ha munka után hazavonszolom magam.
2019. márc. 14. 21:59
7/10 anonim válasza:
Hány órát dolgozol? Mi a feladatköröd? Mennyit kell utazni oda-vissza? Férfi vagy vagy nő?
2019. márc. 14. 22:39
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig még semmi hasznosat nem írtál csak faggatózol és az életemben próbálsz vájkálni, oda sem figyelve a kérdésre. Nem a munkám miatt vagyok fáradt. Bármi legyen is az.
2019. márc. 15. 04:37
9/10 anonim válasza:
Téged nagyon utálhatnak, kérdező! Örülj neki, ha valaki szóbaáll veled! Mégis mire számítottál, hogy megmondjuk 6 sorból a tutit, amit a háziorvosod se tud? Ötletelek és azokra kérdezek rá, az orvos is azt teszi, nem ránézésre megbűvöl! Az ötleteim voltak, hogy túl sokat dolgozol, hogy túl idő időd elmegy utazással, hogy vérszegény vagy, hogy rákos vagy (valószínűleg nem minden eredmény 100%-os abban a vérképben), hogy csak egyszer mentél pszichiáterhez, ami nem ér semmit, hogy ha nő vagy, ez lehet korai menopauza. Ha kegyeskednél válaszolni és nem a biztonságodba való beavatkozásnak találnád egy anonim oldalon, akkor ezeket már mind ki lehetne szűrni és lehetne tovább együtt gondolkozni. Elutasítás esetén nem lehet, és ez nem az én bajom.
2019. márc. 15. 14:42
10/10 A kérdező kommentje:
Nyilván utál mindenki mertnegy vadidegennek nem írom le az életrajzom. A vérvételen semmilyen eltétés nem volt. Nyilván ettől még lehetek rákos. Csak milyen rákos? A többi meg kizárt amiket emlegettél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!