Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyógyszert fog írni a pszichiá...

Mildred kérdése:

Gyógyszert fog írni a pszichiáter ha elmondom ezeket?

Figyelt kérdés
Erős szorongásom van, ez most az egyik történet amiben kifejtem a szorongásom.elmentünk nyaralni a hosszú út alatt végig a fejemben motoszkál,hogy jó lenne kiszállni nehogy pl apának trombozisa legyen ,vagy anya elkezdjen szédülni, én rosszul leszek felmegy a vérnyomásom,félreüt a szívem stb. Amíg ott voltunk ezeket elraktam magamban a legmélyebb helyre, addig nem lesz semmi bajunk amíg itt vagyunk,otthon már lehet, otthon szoronghatok újra. Hazajöttünk ,hol jobb hol rosszabb , félek néha az ilyen dolgoktól. Volt korabban apanak betegsege,es e miatt nagyon féltem őt.

2024. aug. 25. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

A Hipochondria nem csak önmagunkra terjedhet ki, hanem megmutatkozhat a mások fele irányuló aggodalomban is, ha a Hipochondriában szenvedő személy magas empátiával vagy kötődéssel rendelkezik.

A saját mentális állapotát kivetítheti másokra, ezesetben a családjára és szeretteire akár, amely szorongást idézhet elő és akár paranoia-át is.

A Hipochondria nem kizárólag csak Magunkra terjedhet ki, hanem ha az ezzel rendelkező személy kapcsol valamilyen traumát egy betegséghez vagy személyhez, akihez erős kötődése van, akkor kivetítheti a saját mentális állapotát a környezetére is és elkezdheti veszélyes fokán ennek a beképzelését is a nem létező veszélynek.

Itt még nem jár ebben a fázisban, csak odafigyel az esetleg felléphető incidensekre, tehát nincs azon a szinten szerencsére, hogy gyógyszeres kezelés kellene Neki, mivel nem a kényszeres fázisban van, hogy márpediglen igen is baja van és baja lesz és oda hallucinálja a problémát.

Szerencsére nincs ezen a szinten, éber a figyelme is, kontrolálta Magát.

Az ilyen emberek hajlamosak arra, hogy Maguk legyőzzék és kezeljék ezt, tehát:

Pszichológus.

2024. aug. 26. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Ne beszélj már baromságokat.Tartsd meg a hülyeségeid magadnak
2024. aug. 26. 00:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem értesz hozzá, 00:05-ös, kárt okozol!
2024. aug. 26. 07:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, júniusban kórházba kerültem onnan küldtek pszichiáterhez ,de már csütörtökön megyek, meglátom mit mond
2024. aug. 26. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Emiatt voltál kórházban, vagy tök más miatt?
2024. aug. 26. 12:41
 16/17 A kérdező kommentje:
E miatt, es kronikus gyulladásom is volt . Nem tartottak bent , de kivizsgáltak. Rosszul éreztem magam magas volt a vérnyomásom is. És nagyon szorongtam.
2024. aug. 26. 16:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok. Nekem is krónikus gyulladásos tünetekkel kezdődött évekkel ezelőtt, az utolsó hajszalam is atvilagitottak, semmit nem találtak.

A te dolgod, de javaslom pszichiáter felkeresését, ez magától vagy pszichologussal nem fog rendbejönni.

Nem örökre kell gyógyszert szedni, pár hónapos gyógyszeres támogatásról van szó. Hidd el, tudom mitől beszélek, persze mindenkinél más, de csak az időt húzod.

2024. aug. 26. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!