Gyógyszert fog írni a pszichiáter ha elmondom ezeket?
Ne pszichiáterhez, pszichológushoz megy, Én úgy látom Hipochonder gyanús vagy és abból ered a szorongásod.
Csak meg kell nyugtatnod Magadat és tudatosítanod, hogy ha nincs testi bajotok, adottak a dolgok, mint például megfelelő hőmérséklet az autóban, akkor nem fog semmi probléma történni.
Ezt kicsit tudatosítanod kell Magadban.
Hülyeség pszichiáterhez menned, pszichológus, mert a Hipochondriából eredhet a szorongásod, és ha enyhíted és tudod kezelni a Hipochondriád, amelyet alapjáraton Magad is tudsz, akkor lejebb fog menni a szorongásod.
Ez nem hipochondria, ez durva szorongás, itt gyógyszer kell. Aztán utána lehet terápiát is kezdeni. Ez nem újkeletű, és nem múlik el magától.
A pszichiáter akkor talál eltérést, ha van. Nyilván aki odamegy hozzá, az azért megy, mert baja van.
Mint írtam a szorongásának a gyökere a hipochondria.
Nem kell gyógyszer elsőkörben, hiszen nem hiába van úgy, hogy pzsichológus adhat tovább pszichiáternek.
Akkor adnak tovább, ha kiderül, hogy Te Magad nem vagy képes kezelni a problémádat terápia segítségével, hanem bele betegíted Magadat, akkor jön a gyógyszer és a pszichiáter.
A kérdező az írása alapján teljesen beszámítható, próbál uralkodni rajta, nem 100% zavart nyugalmi helyzetben, megvan a betegség felimserése és a betegség tudata, amire pozitívan is reagál, hiszen ki írta a kérdést nyugodt hangnemben.
Pszichológus kell ide és a Maga ereje, megértése, hogy miről van szó.
Hipochondria lesz a gyökere és azon felül lehet még van traumája, lehet a Hipochondria mellé kapott egy traumát az apukája betegsége kapcsán vagy mással kapcsolatban, amely ha szépen meg van emésztve és kezelve általa, túl esik rajta, akkor csökkenni fog a szorongása.
Sőt, lehet meg is oldódik gyógyszer nélkül.
"Mint írtad". Az érettségid legalább megvan, professzor úr/asszony? "A szorongásának gyökere a hipochondria": ez valami bődületes baromság!!! A hipochondria MAGA a szorongás, de speciel itt a kérdező nem hipochonder, azt se tudod, mit jelent az, nem is magát félti, hanem a szüleit, a testi jelek érzékelése pedig nem hipochondria, hanem szorongástünet.
"Próbál uralkodni rajta": na ez az, iszonyatosan kínlódik, hogy valahogy uralkodjon rajta, iszonyú energiákat fektet bele ahelyett, hogy azt az energiát a normális életre tudná fordítani. Próbálkozik az önmagán való uralkodással, és egyszercsak robban, mert nem bírja. Na ezt kell megelőzni a gyógyszerrel, ami nem méreg, hanem helyrerakja, ami nincs nála rendben szervileg. "nem hiába van úgy, hogy pszichológus adhat tovább pszichiáternek.": Na ez se igaz, az állami ellátásban kifejezetten fordítva van, a pszichiáter utalja pszichológushoz. Ne hátráltasd a kérdező gyógyulását, nem vehetsz magadra ekkora felelősséget. Pontosabban felelőtlenséget!
A hipochondria az valami görög istennő, vagy mért írod folyton nagy kezdőbetűvel?
Szia, ez szorongás. Hasonlóan kezdtem, szorongás, depressszió, aztán pánik. Ördögi kör. Pszichológushoz azóta is járok, de gyógyszerek nélkül semmit sem segített volna. Nekem antidepresszánst adtak, helyrerakott.
Ha gondolod, tudok ajánlani nagyon jó pszichiátert.
Én is féltem attól, hogy gyógyszert kell majd szedjek, de utólag belegondolva, bárcsak korábban elkezdtem volna. Jobb az elején megállítani, később sokkal nehezebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!