Otthon hagyott gyógyszer külföldi nyaraláskor, mit tudok tenni?
Jelenleg külföldön vagyok, tegnap érkeztem meg, és sajnos nem hoztam magammal a gyógyszeremet, amit minden nap kellene szedni.
Pont mielőtt elindultam, akkor váltottam ki, tehát most jelenleg a felhőben nem elérhető.
Annak utánaolvastam, hogy ha fent lenne a felhőben, akár itt is ki tudnám váltani, de most jelenleg rendelési időn kívül van az orvos, aki fel tudná írni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Kedves utolsó válaszoló!
Rettentő kellemetlen volt végig olvasni a rosszindulatú hozzászólásaidat. Egyszerűen nem értem miért használják ezt az oldalt a hozzád hasonló emberek. Nem nektek való.
Remélem tőled nem szoktak segítséget kérni az ismerőseid.
Mint írta teljesen mindegy mit gondolsz róla ez a helyzet állt fent és ezt kellett megoldani.
Egyébként a kérdező egy elég valid kérdést tett fel, előfordul, hogy így jár az ember.
Emberek vagyunk néha hibázunk...
De ahogy látom sikerült megoldani a helyzetet úgyhogy pacsi.
Ilyeneket meg azok szoktak írni, akik a gyakori kérdéseket arra használják, hogy a sz@r életükbe csepegtessenek egy kis örömöt.
Ez az igazság :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!