Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Otthon hagyott gyógyszer...

Otthon hagyott gyógyszer külföldi nyaraláskor, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Jelenleg külföldön vagyok, tegnap érkeztem meg, és sajnos nem hoztam magammal a gyógyszeremet, amit minden nap kellene szedni.

Pont mielőtt elindultam, akkor váltottam ki, tehát most jelenleg a felhőben nem elérhető.

Annak utánaolvastam, hogy ha fent lenne a felhőben, akár itt is ki tudnám váltani, de most jelenleg rendelési időn kívül van az orvos, aki fel tudná írni. Mit lehet ilyenkor tenni?

aug. 18. 09:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, elértem a hozzám tartozó ügyelet és felírták.
aug. 19. 10:02
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Akkor is felelőtlen pi@csa vagy.
aug. 19. 20:17
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen igen
aug. 20. 14:00
 24/28 anonim ***** válasza:
35%
Meggondolatlan, felelőtlen ember vagy!
aug. 20. 19:32
 25/28 anonim válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló!

Rettentő kellemetlen volt végig olvasni a rosszindulatú hozzászólásaidat. Egyszerűen nem értem miért használják ezt az oldalt a hozzád hasonló emberek. Nem nektek való.

Remélem tőled nem szoktak segítséget kérni az ismerőseid.

Mint írta teljesen mindegy mit gondolsz róla ez a helyzet állt fent és ezt kellett megoldani.

Egyébként a kérdező egy elég valid kérdést tett fel, előfordul, hogy így jár az ember.

Emberek vagyunk néha hibázunk...

De ahogy látom sikerült megoldani a helyzetet úgyhogy pacsi.

aug. 20. 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Ekkorát tényleg csak a felelőtlen agy nélküliek hibáznak.Ez az igazság.
aug. 20. 21:42
 27/28 anonim válasza:
100%

Ilyeneket meg azok szoktak írni, akik a gyakori kérdéseket arra használják, hogy a sz@r életükbe csepegtessenek egy kis örömöt.

Ez az igazság :D

aug. 20. 21:45
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
Az igazság az hogy nincs igazság.:)
aug. 20. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!