Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi állhat a tartós (hónapok...

Mi állhat a tartós (hónapok óta tartó) torokköszörülés és köhögés mögött?

Figyelt kérdés

röntgenen voltam meg már jo parszor orvosnal. röntgenen heveny bronchitist állapítottak meg. meghallgattak a tüdőm és az tiszta. estére a tüneteim megszünnek. alvásnál egy köhintésem sincs. csak nap közben. ez valami uj virus vagy micsoda? masokat is hallok krákogni az utcákon. 17/F.

plusz elég erős refluxos tüneteket is produkálok, de azt már régebb óta. valaki aki tapasztalt kérem írjon.

aug. 9. 18:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok. Korábban volt gyomortükrözésem. (Decemberben)
aug. 25. 22:21
 12/24 A kérdező kommentje:
uff, igyal gyömbér teat, hidd el segiteni fog.
aug. 25. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:

Köszi!

Mindenféle teakat kiprobaltam.

Én arra tudok gondolni, hogy krónikus mandulagyulladásom volt és lehet ez okozott ott valami gyulladást.

Kiműtötték 6-7 hete. Azóta jobb mindig egy picit. De már nem tudom, hogy nem-e csak bemesélem magamnak, hogy jobb😃

aug. 25. 22:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja mèg annyi, hogy a dorithricin az némiképp segített.
aug. 25. 22:34
 15/24 A kérdező kommentje:
amugy nekem is lehet psziches volt mar a vegen, probalj meg nem filozni rajta. vagy igyal harsfateat, vagy inhalalj kamillateaval
aug. 25. 22:40
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja már tuti ez is benne van. Bemeseltem magamnak, hogy tüdődaganatom van....őrület😃
aug. 25. 22:43
 17/24 A kérdező kommentje:
este is kohogsz? marmint alvasnal
aug. 25. 23:06
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem, erdekes, hogy inkabb csak reggel, délelőtt. De ilyenkor pl mindig nagyon folyik az orrom is.

De estére ez megszűnik mondhatni teljesen. Alváskor pedig nem köhögök, legalább is nem kelek fel rá. Ma pl,délelőtt óta szerintem nem is köhögtem.

aug. 25. 23:09
 19/24 A kérdező kommentje:
ugyan ez volt. akkor ez valoban lehet psziches alapu dolog. abban a cipoben jarsz amiben en
aug. 25. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Ja egy kicsit biztos van ilyen gondom. Inkább azért, mert hosszú ideig beteg voltam, rengeteget vizsgáltak, sok fájdalmas is volt. Es már nagyon rástresszeltem ezekre.

Pöttyöt meglàtok magamon és már összeszorul a gyomrom. (Kis túlzással)

aug. 25. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!