Mi állhat a tartós (hónapok óta tartó) torokköszörülés és köhögés mögött?
röntgenen voltam meg már jo parszor orvosnal. röntgenen heveny bronchitist állapítottak meg. meghallgattak a tüdőm és az tiszta. estére a tüneteim megszünnek. alvásnál egy köhintésem sincs. csak nap közben. ez valami uj virus vagy micsoda? masokat is hallok krákogni az utcákon. 17/F.
plusz elég erős refluxos tüneteket is produkálok, de azt már régebb óta. valaki aki tapasztalt kérem írjon.
Köszi!
Mindenféle teakat kiprobaltam.
Én arra tudok gondolni, hogy krónikus mandulagyulladásom volt és lehet ez okozott ott valami gyulladást.
Kiműtötték 6-7 hete. Azóta jobb mindig egy picit. De már nem tudom, hogy nem-e csak bemesélem magamnak, hogy jobb😃
Nem, erdekes, hogy inkabb csak reggel, délelőtt. De ilyenkor pl mindig nagyon folyik az orrom is.
De estére ez megszűnik mondhatni teljesen. Alváskor pedig nem köhögök, legalább is nem kelek fel rá. Ma pl,délelőtt óta szerintem nem is köhögtem.
Ja egy kicsit biztos van ilyen gondom. Inkább azért, mert hosszú ideig beteg voltam, rengeteget vizsgáltak, sok fájdalmas is volt. Es már nagyon rástresszeltem ezekre.
Pöttyöt meglàtok magamon és már összeszorul a gyomrom. (Kis túlzással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!