Régóta tartó, állandó krákogás, rekedtség, torokköszörülés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már egy pár éve tart, de most már annyira idegesít, hogy mindenképpen meg szeretném szüntetni. Leginkább reggel/délelőtt jön elő, nem minden nap, de legtöbbször igen. Sokszor percenként többször is köszörülöm a torkom, mert berekedek és nem tudok beszélni. Délután és este is elég rossz, bár akkor "csak" 1-2-szer óránként, de már az is elég bosszantó nekem, és valószínűleg a körülöttem lévőknek is. Mi okozhatja, és hogyan lehet megszüntetni?2020. jan. 28. 12:10
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg reflux. lehetne akár gége tumor is,de azt nem húznád évekig...
3/5 A kérdező kommentje:
Hát végül is lehet reflux, gyomorégés is néha előfordul, bár az elég ritka. A többi jellemző tünetet nem tapasztaltam.
Utánanéztem a vizsgálatnak, és hát a gyomortükrözés őszintén szólva elég ijesztően hangzik, remélem arra nem lesz szükség. De mindenképp felkeresek akkor egy szakorvost, köszönöm a válaszokat.
2020. jan. 28. 15:09
4/5 anonim válasza:
Ha ez refluxtol van neked nagyon könnyen ki lehet deriteni van vény nélküli savlekötő. Acidwell. elkezded szedni és megnézed. Van e valtozas. vagy van reflux diéta is én egyébként refluxos vagyok most tünetmentes de ha olyan időszakban vagyok akkor vízszintesbe lefekszek És éjjel köhögök mivel a gyomorsav visszaáramlik és ingerli a torkomat.ezert a refluxosok magas parnan szoktak aludni.
5/5 anonim válasza:
Gyomortükrözésen Egyébként már háromszor voltam. Mondjuk nem egy nagy élmény az a jó benne hogyan két három percig tart.ki lehet bírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!