Mi állhat a tartós (hónapok óta tartó) torokköszörülés és köhögés mögött?
röntgenen voltam meg már jo parszor orvosnal. röntgenen heveny bronchitist állapítottak meg. meghallgattak a tüdőm és az tiszta. estére a tüneteim megszünnek. alvásnál egy köhintésem sincs. csak nap közben. ez valami uj virus vagy micsoda? masokat is hallok krákogni az utcákon. 17/F.
plusz elég erős refluxos tüneteket is produkálok, de azt már régebb óta. valaki aki tapasztalt kérem írjon.
Megkérdezhetem meddig tartott?
Én vagy 4 hónapja kűzdök. Nekem is jobb kicsit.
Volt ilyen mellkasi fájdalmad?
Voltam, nekem is volt rtg.
Azt írták, rövid ferde köteg fut a szív körül. Azt mondták rá, hogy régi gyulladás maradvànya. De az már régebben is ott volt.
Szerintem nekem is valami ilyesmi lehetett. Mindig a torkomból indult ki és éreztem, hogy a légcsövem fáj. A mellkasom csak középen fájt, de már nem szokott. De a száraz köhögés, ilyen ugató jellegű az megmaradt még.
Ja nekem is tiszta volt a tüdőm.mikor meghallgatták, meg a röntgenen is a kötegezettségen kívül azt írták, hogy tiszta.
Anyit írtak még, hogy vérbő hilus. Vagy közepesen vérbő....(Talàn így írták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!