Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok aludni egyfolytában...

Nem tudok aludni egyfolytában pisilnem kell. Ilyen még sose volt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az elmult egy hetben mindig mikor lefekudtem aludni 10 perc utan pisilni kell. Most is igy volt felkeltem pisilni. De nem tudtam most elaludni. Es egyfolytaban pisilni kell. Becsukom a szemem fordulok egyet kettot es megint pisilnem kell. Mar kb 6szor pisiltem. Mar faj alul. Szorongo panik beteg voltam 1 honapig jol voltam ma ujra szorongtam. A jobb kezemen a kis ujjamon levo kormon mar vagy 3 hete van 2 feher csik. Az is valami betegsegre utal. Allandoan faradt vagyok hiaba alszok. De mostmar aludni se tudok. Nem szorongok most. Vettem be valeriana relax nightot. Meg egy uj fajta kezkremmel kentem be a kezem vastagon mert nagyon szaraz. De nem hinnem hogy ez ilyet valtana ki. Ugy erzem teljesen tropa vagyok. Cigizek is. Meditaciot abba hagytam. Magneziumot is abba hagytam. Allandoan pisilnem kell. 21 eves vagyok de szerintem nem fogok sokaig elni. Pedig szeretnek egeszsegesen es boldogan elni. De sokat dolgozok nincs idom magamra. Nehez helyzetbe vagyok. Azt hittem mar vegre minden jo. Nem szorongtam. De sose lesz jo. Szerintem honapokig korhazba kene lennem hogy testileg rendbe rakjanak meg lelkileg is. Nagyon sok cukros uditot iszok lehet cukor beteg vagyok. Vagy az is lehet hogy ah en mar nem tudom. Kezdem feladni es elvesziteni minden remenyemet pedig sose voltam egy beteges tipus. De a korhazba akarhanyszor voltam mindig sokat kell varni stb meg ugy erzem leszarjak az embert. Mit tegyek? Rendbe akarok jonni. Fizikailag es mentalisan is.

21 F

2024. aug. 5. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9

Nekem is.

Talán a nyár miatt...dinnye, meg a sok gyümölcs.

Én minden 2.nap tudok csak aludni.

Ma annyit mozogtam, hogy leszakad a lábam. És így sem megy alvás.

Hát, majd holnap. Vagyis már ma este menni fog.

2024. aug. 6. 01:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod rendben van?
2024. aug. 6. 10:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Minimum magas pulzusa van, amit lehet nem is szokott külön figyelni ( nem mindenki van sz@rul tőle, nekem dokinál volt úgy 135 világon semmit nem éreztem belőle más meg 100nál kikészül...).
2024. aug. 6. 10:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Vernyomas pulzus rendben van. Cukor szint 6.5. Vizelet teszt negativ.
2024. aug. 6. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Éhgyomri 6.5? Az nem oké...

Már 5.5 - nél normális & alapos orvos kér terheléses inzulint ( HO nem kérheti, de pl endokrinológius igen és oda ő küldhet ). Az hogy sok labor 6ig írja jónak semmit nem jelent.

2024. aug. 6. 18:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem volt éh gyomor. 11kor kajaltam. 15:30kor mertek meg a cukrom.

Kaptam antibiotikumot. Teljesen elmult a fajdalom es normal mennyisegbe pisilek.

Penteken mar megyek dolgozni.

2024. aug. 7. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja az más azt hittem rendes reggeli labor.
2024. aug. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!