Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok aludni egyfolytában...

Nem tudok aludni egyfolytában pisilnem kell. Ilyen még sose volt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az elmult egy hetben mindig mikor lefekudtem aludni 10 perc utan pisilni kell. Most is igy volt felkeltem pisilni. De nem tudtam most elaludni. Es egyfolytaban pisilni kell. Becsukom a szemem fordulok egyet kettot es megint pisilnem kell. Mar kb 6szor pisiltem. Mar faj alul. Szorongo panik beteg voltam 1 honapig jol voltam ma ujra szorongtam. A jobb kezemen a kis ujjamon levo kormon mar vagy 3 hete van 2 feher csik. Az is valami betegsegre utal. Allandoan faradt vagyok hiaba alszok. De mostmar aludni se tudok. Nem szorongok most. Vettem be valeriana relax nightot. Meg egy uj fajta kezkremmel kentem be a kezem vastagon mert nagyon szaraz. De nem hinnem hogy ez ilyet valtana ki. Ugy erzem teljesen tropa vagyok. Cigizek is. Meditaciot abba hagytam. Magneziumot is abba hagytam. Allandoan pisilnem kell. 21 eves vagyok de szerintem nem fogok sokaig elni. Pedig szeretnek egeszsegesen es boldogan elni. De sokat dolgozok nincs idom magamra. Nehez helyzetbe vagyok. Azt hittem mar vegre minden jo. Nem szorongtam. De sose lesz jo. Szerintem honapokig korhazba kene lennem hogy testileg rendbe rakjanak meg lelkileg is. Nagyon sok cukros uditot iszok lehet cukor beteg vagyok. Vagy az is lehet hogy ah en mar nem tudom. Kezdem feladni es elvesziteni minden remenyemet pedig sose voltam egy beteges tipus. De a korhazba akarhanyszor voltam mindig sokat kell varni stb meg ugy erzem leszarjak az embert. Mit tegyek? Rendbe akarok jonni. Fizikailag es mentalisan is.

21 F

aug. 5. 23:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez még akár a cukorbetegség előjele is lehet. Én elmennék orvoshoz...
aug. 6. 00:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Hat de ilyenkor hogy menjek. Hivjak mentot emiatt? Holnap mennem kell dolgozni. Honapokig kezeltetni kene engem mentalis meg testileg is. De akkor megelvesztem a munkamat. Baratnomet is lassan elfogom olyan jeleket ad. Az eletem tonkre ment.
aug. 6. 00:08
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt mire hívnál mentőt? Arra, hogy pisilned kell? Nem. Majd valamikor amikor ráérsz (akár hétvégén) akkor elmész magadtól orvoshoz.

Másrészt nyugi.

aug. 6. 00:13
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nagyon rágörcsölsz a dolgokra, főleg a betegségekre. Annyira félsz, hogy már tüneteket tapasztalsz. Ha csupán annyit csinálnál, hogy cukros üdítőt vízre cserélnéd és normálisan kajálnál, (fehérjedús ételek, sok zöldség/gyümölcs) már ez javíthatna a fizikai és mentális állapotodon. Ha mellé testmozgás is van, az csak javít a helyzeten. El sem hiszi az ember, hogy mennyit számít ha azt adja a testének amire szüksége van.
aug. 6. 00:14
 5/17 A kérdező kommentje:

Igyekszem jol enni azzal nincs is baj. 6 evig mondjuk szarul ettem a hanyas fobia miatt. Meg az allando szorongas miatt.

Annyi a lenyeg hogy elkezdtem mindennap meditalni. Szedtem magneziumot is sokaig de abba hagytam mivel jol voltam. Elkezdtem normalisan enni is. Abba hagytam a meditaciot is. Baratnommel harom eve vagyunk egyutt de olyan tiktok videot kuldott amibe az van hogy egy csaj mondja hogy 3 ev tures utan belefaradt ebbe es szakitott. Szerintem o is szakitani akar velem. Eleg van mar belolem hogy mindig van valami bajom. De rosszul let ellenere is talalkoztam vele mindent megtettem.

Felel attol hogy szakit velem

Felek attol hogy ujra elojon a szorongas

Felek hogy nem fogok tudni aludni

Allandoan pisilnem kell mar megint kell.

Szar a fizetesem is.

21 eves vagyok de ugy erzem tonkre ment az eletem a szorongas mindent tonkre vagot ami kb 16 eves koromba kezdott. Sokat javultam fejlodtem de nem tudok rendbe jonni es mar ugy erzem fizikalig is beteg vagyok. Nem akarom hogy elhagyjon ez a csaj. Fix pont volt az eletembe de ugy latszik mar nem akar turni tovabb. Utalok elni

aug. 6. 00:20
 6/17 A kérdező kommentje:
De lehet jobb is lenne mar tenyleg ha elhagy engem. Az elejotol fogva nem jott be igazan. Igy jobban belegondolva de ugymond megis csak jobb volt mint a semmi. Nyugalommal tolt ez, ha arra gondolok hogy elhagy engem. De masreszt meg a semmitol csak jobb volt
aug. 6. 00:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Egyben elolvasva amiket írtál & válaszoltál neked egy jó pszichológus / pszichiáter kell ( hogy pontosan melyik azt majd szakember tudja, ennyiből nem megállapítható ). Természetesen mondhatom fontos lenne rendszeresen sportolnod és megfelelően étkezned, már ez a kettő sokat segítene a közérzeteden, alvásodon, egyáltalán a mentális állapotodon, de szinte biztos vagyok benne az előbb említett támogatás nélkül ez nem fog menni. Ez olyan, mint amikor egy full depressziós embernek azt mondják " ne csináld már legyél jobban" a szorongónak meg ne szorongjon. Oké - köszi.

Mindenesetre a túlgondolás önmagában rosszat tesz párkapcsolatnak azt tudod hát még a többi...

Nagyon drukkolok neked jó irányba menjenek a dolgok, de ehhez te is kellenél : nem mentő kell hanem az írásom elején említett személy(ek)mielőbbi felkeresése.

Kitartást!

aug. 6. 00:47
 8/17 A kérdező kommentje:

Hat ez az hogy mar voltam pszchihlogusnal meg pszchiaternel is. En mar mindent probaltam. Nekem ezek az erzesek nem ujdonsagok. Vallastol kezdve mindent. Meditacio volt ami a legtobbet segitette.

De most sem szorongok.

Csak allandoan pisilnem kell es nem tudok aludni. 10 percenket kell ilyen meg sose volt

aug. 6. 00:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Azt észre vettem hogy nekem is többet kell pisilnem mint máskor általában
aug. 6. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Azt írod most, hogy nem szorongsz közben az írásod alapján egyértelműen DE.

Full stressz vagy kattog az agyad, kombinálsz, ne szakítson a barátnő fix pont stb. - rá 15 percre írod de jobb lenne, nyugalommal tölt el a tudat.

Reggelig lehetne sorolni az ellentmondásokat, de ahogy gondolod. Mindenesetre a hárítással nem fog megoldódni semmi.

aug. 6. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!