nem lehet szerintem növelni. sosem hallottam még ilyenről. terhesség során meg kitágul a hormonoktól meg minden mástól a méh.
júl. 24. 13:20
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ha valakinek túl kicsi a méhe nem tágul ki kellő képpen,félek a koraszüléstől. Akkor inkább lemondok róla,minthogy esetleg betegen vagy túl korán jöjjön világra.
júl. 24. 13:23
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nekem fiatalon ugyanez volt, huszonévesen még mindig olyan értékekkel rendelkezett,mint a tiéd. Nekem az egyik nőgyógyász azt mondta, hogy ne szedjek semmilyen fogamzásgátlót, mert még azzal is visszafogom a működését. Így évekig óvszerrel védekeztünk. Majd 28 évesen vállaltam az elsőt. 3 gyerekem van, egyik sem lett koraszülött, sőt kettőt túl is hordtam. Ami érdekes, mert engem is mindig a koraszüléssel riogattak. De a méhem rendesen tágult mindig a gyerekek sem voltak kis súlyúak, szóval szerintem ne parázz feleslegesen rendellenességektől, mert azt az orvos úgyis megmondja, ha valami kockázatos vagy nem jó.
júl. 24. 13:35
4/5 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok,3 évig szedtem gyógyszert. Most megint fel akartam íratni ugyanazt és mondta az orvos hogy nem irja fel,az nekem túl erős nem is érti más orvos miért engedte szedni,igazad lehet a gyógyszerrel kapcsolatban most áll össze bennem.
Amúgy én magam is elég kicsi vagyok,és nagyon vékony.
Most megnyugtattál,nagyon szépen köszönöm és gratulálok a gyermekeidhez 😊
júl. 24. 13:45
5/5 anonim válasza:
Köszönöm szépen, neked is hasonló jókat kívánok. Szerintem ne szedd akkor azt a gyógyszert. Sok év és 3 terhesség mellett az a tapasztalatom, hogy ahány nőgyógyász, annyi félét mond. Van aki komolyabban veszi a dolgokat van aki csak úgy félvállról. Érdemes arra hallgatni és olyat megtartani aki mindenre odafigyel. Nem tudom, mi lett volna velem, ha annak idején nincs az az orvos, aki azt mondta, hogy ne szedjek fogamzásgátlót, előtte meg másik 3 simán felírta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!