Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ejakuláció utáni rosszullét?...

Ejakuláció utáni rosszullét? Esetleg másnak vannak hasonló tünetei és kiderült az oka?

Figyelt kérdés

Tapasztalat és elmélet is érdekelne, sajnos eddig endokrinológussal se jutottam sehova, csak hogy "biztos valami hormonális". De az alap hormonszintek rendben, ált. vérkép rendben.

Ez történik:

Alapból sportoló, jó kondiban lévő fiatal vagyok, de szex után kb 24-30 órával 2-3 hétre teljesen felborul minden, sorolom a tüneteket:

Indul egy fejzúgással, ami átmegy többnapos migrénbe. Az első 2-3 éjszaka durva nyugtalan láb syndroma van, mellé izomfájdalom.

Mindez semmi, ugyanis mellé annyira legyengülök, hogy szédelgek, elesek, teljesen elvesztem az egyensúlyom, pl egyenesen menni se tudok. Szemek bedagadnak, homályos látás, napi 20 óra alvás.

Eszméletvesztés nincs, csak fizikailag egyszerűen összecsuklok.

Ez odáig tud fajulni, hogy pár napig nem is igazán eszek, mert ahhoz sincs erőm, volt már, hogy úgy itattak, legalább folyadék legyen valami, de lábra állni se tudok.

Nagy vonalakban ennyi, lényeg hogy tehát elszáll az alapvetően teljesen jó (átlag feletti) kondim és eltelik kb 3 hét, mire ismét magamhoz térek és erőmnél vagyok. Sokszorosan tesztelve a dolog, ha kibírom szex nélkül esetleg hónapokig, akkor semmi bajom, és sportolok. Csak ugye ez elég nehéz ügy.

Mi okozhatja ezt?

Mi borul össze ennyire bennem?

júl. 21. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A tüneteid alapvetően neurológiai jellegűek, inkább azt a kivizsgálási utat kellene erőltetned.

Debreceni Neurológiai Klinikán Oláh prof.-ot tudom ajánlani, akinek még van másik két szakvizsgája a neurológia mellett.

júl. 22. 13:42
 12/17 A kérdező kommentje:
kösz, próbálom megkeresni.
júl. 22. 15:14
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
én nő vagyok de szex után/ maszturbálás után fejzúgásom szokott lenni nekem is. szóval ez nem csak a férfiaknál van. tippem szerint a vérnyomással van valami ilyenkor .
júl. 24. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

#13 Te elolvastad egyáltalán a kérdező tüneteit?

A te fejzúgásod ahhoz képest semmiség... :)

júl. 24. 13:26
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Hát ... már lassan szólni se tudok. Tegnap éppen a lépcsőn gurultam le, mondván, "ne hagyjam el magam", csak annyira nem volt izomerőm, hogy kiment alólam a lábam, és most itt vagyok begipszelve. Még örülök, hogy ennyivel megúsztam.

Szóval fele se tréfa, de kezdem feladni a dolgot.

júl. 25. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Húúú bakker... Ez valami nagyon komoly betegség lehet, és az sem kizárt, hogy a genetikai és/vagy ritka betegségek körébe tartozik.

Én a helyedben nagyon sürgősen elkezdeném kizáratni a különböző betegségeket, de ez csak egy klinikán lehetséges, ahova be tudnak fektetni akár több hétre is, és ott egy jól megtervezett menetrend szerint kivizsgálás-sorozattal el lehetne jutni a diagnózis felállításáig.

Amíg nincs diagnózis, addig ne is számíts arra, hogy ha egyáltalán létezik a betegségedre hatékony terápia (akár oki, akár tüneti), azt meg fogod kapni.

Egyszerűen azért nem, mert azt sem tudják mire kellene kezelni diagnózis hiányában, és max. csak néhány tünetre tudnak adni gyógyszereket, amik lehet többet ártanak a pontos diagnózis nélkül, mint használnak.

Bizonyos gyógyszerek pedig kifejezetten rosszabb tüneteket is képesek egy meglévő betegség mellé "provokálni".

Addig lépj az ügyben, amíg a magyar egészségügy nem kerül még rosszabb állapotba, mert a kórházak többségében már most is többszöröse a kórházi fertőzések miatt bekövetkezett halálesetek száma, mint 5 évvel ezelőtt.

Azt is írhatnám, hogy a magyar kórházakban már 10 emberből 2-3 nem az alapbetegsége és annak esetleges szövődményei miatt hal meg, hanem egy kórházi fertőzésben, és ez egy iszonyatosan rossz számadat lett mostanra a korábbi évtizedek viszonylag jó, és folyamatosan javuló számadataihoz képest!

júl. 30. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Bαsszus! :( Ha ekkora a baj, minden szex után, akkor ez a követketőt is jelenti? Ha lehetne rendszeres nemi életed, akkor is minél ritkábban éled, hogy ne járj állandóan így? Vagy ha mégis időről időre újra van szex, gondolom még akkor is eltelik az utolsó és a következő között Minimum az a 3 hét azért, mert azon belül erőd sincs
szept. 8. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!