Epilepszia okozhatta a rosszullétem?
Figyelt kérdés
A minap vezetés közben erős ismerősség érzés kapott el, majd indult egy bizsergés az agyamból a kezembe. Ezután vezettem tovább de mikor magamhoz tértem már egy parkolóban álltam és nem emlékeztem arra hogy mi történt, hogy kerültem oda és utána még percekig zavart voltam, nem tudtam hol lakok hírtelen. Anyukám mellettem ült és állítólag megrázta a vállam többször is de nem emlékszem, illetve a rosszullét közben csak a számat nyalogattam. Szerintetek ez lehet halántéklebenyi epilepszia?máj. 31. 17:47
1/9 anonim válasza:
Mért pont epilepszia? Az epilepszia rángógörcs. Mondott ilyet anyukád?
Ki vezetett be a parkolóba?
2/9 anonim válasza:
Igen, valószínűleg kis roham volt. Petit mal. Menj neurológushoz!! A nyalogatás tipikus tünet.
3/9 anonim válasza:
1! Van kis és van nagy roham. A nagy roham a rángógörcs.
4/9 A kérdező kommentje:
Én álltam be a parkolóba mert szóval irányítható voltam, és anyukám látta hogy valami nem oké, de semmire nem emlékszem, hogy mi meg hogy történt.
máj. 31. 18:12
5/9 anonim válasza:
Szerintem az. Sajnos èn is voltam epilepsziás. De szerintem menj neurológushoz
6/9 anonim válasza:
Mi az, hogy voltál epilepsziás, 5-ös? Az nem csak úgy múlt idő.
7/9 anonim válasza:
Utolsó. Èn úgy èrtettem hogy tünetmentes vagyok. Tehát nincsen rohamom.
8/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. Orvoshoz kell fordulni, de az is elképzelhető, hogy nagyon alacsony volt a vércukrod, de nem vesztetted el az eszméletedet amíg a májad fel nem tornázta a vércukrod.
9/9 anonim válasza:
Na ezt a sztorit epilepsziás ként nem hittem volna el, de velem is megtörtént az eset, csak kerékpárral. Mikor magamhoz tértem, még kerékpárral mentem. Fogalmam sem volt, hogy hol vagyok. Aztán 4-5 perc pihenést után rájöttem, hogy hol vagyok, meg arra is, hogy nem ott ahová valóban indultam.
Okozhat ilyet epilepsziás roham, de ez a te esetedben kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!