Miért köhögök még mindig?
Május 19-én kezdődött a betegség rekedéssel, torokfájással és orrfolyással. Bronho stoppot szedtem előszőr 1 hétig de nem használt, ezt követően szedtem Supraxot 1 hétig és antibiotikumos orrsprayt. Orrfolyás abbamaradt de a köhögés továbbra is megmaradt. Kb kicsit kevesebb mint 2 hete elkezdett hörögni a tudőm levegővételnél és kifújásnál. 1 hete használok Ventolint, Lendint, Budesoid Easyhalert és Lyxiot szedem köptetőnek. Eddig nem szakadozott fel semmi de a tegnapi napon nagyon kevés zöld cuccot köptem ki. Az orrom elkezdett folyni megint 1 hete és citromsárga váladék jött ki, most 1 napja visszaállt zöldre de még mindig sokat kell fújnom. Gőzöltem is sokat az elején de nem mindig éreztem a hatását. A hörgés valamikor egyáltalán nincs jelen valamikor meg eléggé.
Holnap kell újra felhívnom az orvosom, gondoltam hátha valakinek volt már ennyire elhúzódó betegsége, mondhatna valami tippet.
Valami komolyabb baj állhat a háttérbe?
Köszönöm előre is a válaszokat!
16\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!