Reggel mindig köhögök párat (nem sokat), és jön fel ilyen takony szerű amit kiköpök. Nem kell erőltessem nagyon, és kijön. Néha étkezés után is van ilyen. Nem dohányzok 7 éve. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 21:43
1/7 anonim válasza:
Nekem is ez van, a valasz erdekelne engem is.
3/7 anonim válasza:
- COPD
- reflux
- hörghurut
Ezek a legvalószínűbb okok.
4/7 anonim válasza:
Nekem is ez van
Történetem
Most asztmára gyanakodnak, de azt kétlem hogy az lenne... Asztma pipa nem is hatásos rá
Járvány után megyek vissza és akkor reflux lessz a következő kisérletezés, de a legfurcsább hogy nem érzem magam refluxosnak.
És már próbáltam gaviscont bevenni lefekvés előtt de nem bizonyosult hatásosnak
5/7 anonim válasza:
4-es Kíváncsi vagyok, hogy mit mond az orvos. Nekem is ilyen problémám volt és ez a csendes reflux. Nem érzel konkrét savasodást, de tele van nyákkal a torkod. Nekem is sokszor ajánlották a pipát, de semmit sem használt. Sokszor meg voltam fázva és a hörgőkre rakódott. Amitől nagyon szenvedtem Végül a tüdőgondozóban írtak fel refluxra gyógyszert. Hörgőgyulladásom nincs, de a torokváladék sokszor előjön reggelenként.
7/7 A kérdező kommentje:
Valakinek van valamilyen változás? Orvos?
2020. ápr. 22. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!