Karácsonykor voltam Covidos, de sok negatív teszt után még mindig köhögök? Csak ha beszélek.
Szárazköhögés, időnként tör rám, naponta többször.
Ha beszélek, akkor szinte mindig köhögnöm kell, de a fizikai terheléssel nem függ össze. Köhögés nélkül tudok futni, lépcsőzni, stb., de beszélni már nem.
A betegség óta már kb. 10 negatív tesztelésem volt, mert munkahelyen rendszeresen tesztelve vagyunk.
Orvosnál nem voltam még vele.
Valószínűleg visszamaradt tüdőgyulladás. Nekem is ez okozta, a főnökömnek is.
Menj röntgenre!!!
Nekem a jövő héten jön a röntgen, de addig is a házidoki azt mondta, teljesen tiszta hangokat hall a tüdőmből.
Ennek ellenére sokszor fullasztó köhögés jön rám, több percen keresztül.
7!
5-ös vagyok. Medrollal. A bal alsó tüdőlebenyen volt egy zöld diónyi hegesedés, fibrózis.
A hörgőm összeszűkűlt, asztmás lettem.
Ez a gyógyulás után 2 hónappal volt!
5 röntgenem volt.. Plusz kb 10 vérvétel.
A Medrol szétcseszte a hormonrendszerem, valószínűleg IR-es lettem. Vagy cukros, mint annyian mások a szteroidtól.
Több, mint 1 év eltelt, még mindig dokihoz járkálok.....
Mindezt úgy, hogy nem dohányzom, nem iszok alkoholt, semmit, és eddig egészséges voltam.
Annyi vigasztal, hogy 2020 decembere óta folyamatosan sok az ellenanyag a véremben. Legalább ez megvan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!