Tudom rögtön jönnek majd a negatív válaszok. De,13 éves vagyok és van egy régi telefonom apukámtól kérném karácsonyra az újat (lenne rá pénze, a nagymamámnak jobb telója van mint nekem. ) hogy vegyem rá hogy vegyen egy újat?
Ha meg tudod győzni, vesz neked.
Nekünk nincs beleszólásunk.
Hogy a nagyidnak jobb a telója, mint a tied, az nem igazán mérvadó.Nekem is jobb a telefonom, mint némelyik unokámé. Ennek egyik oka, hogy amelyik szinte állandóan összetöri, elhagyja, annak kár a jobb, tehát drágább telefon is.
Apukádnak meg megmondod, hogy szeretnél új telefont, használhatóbbat, mint a mostani.
Aztán vagy vesz , vagy nem vesz.
Varázslás ebben a dologban nem igazán van. Minden az édesapádtól függ.
Kérj tőle egy huawei p9 lite-ot annak nagyon jó a kamerája és Auchanban 70.000Ft.
Ha az apukád meg nem vesz, kérj tőle pénzt ajándékba és spórolj. Én is így veszek magamnak szinte mindent.
És mostmár tényleg válaszolok.
Máj oda hozzá, és mond, hogy apa szeretnék egy _____ fajta telefont karácsonyra, vagy írj levelet a "jézuskának" (ha ti nem így hívjátok sry)
Vagy egy utolsó lehetőség : menj fel oldalakra ahol olcsón lehet kapni, és küld el neki pl. Messengeren vagy mutasd meg neki. Ha nem fogja fel keress még ilyen olcsó oldalakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!