Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyomor- és nyombéltükrözés...

Gyomor- és nyombéltükrözés vizsgálatokkal meg tudja nézni az orvos, hogy áteresztő bél szindróma van-e?

Figyelt kérdés

jún. 18. 04:25
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Valószínű igen, de abban biztos vagyok, hogy nem ezzel fogják kezdeni:

- labor

- hasi ultrahang

- nem-e glutén vagy a laktóz okozza?

Alap dolgokkal indult el nálam a vizsgálat és meg is találták az okát. És nem volt szükség tükrözésre, így is felállították a diagnózist.

jún. 18. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
A nyombél egy nagyon kis szakasza a teljes bélrendszernek,a tükrözéssel max odáig lehet jutni...
jún. 20. 00:55
 3/7 A kérdező kommentje:

#1. Labor volt pár hónapja, hasi ultrahang vizsgálat volt már (igaz, ez még tavaly).

Voltam végül a gasztroenterológusnál, illetve meg lett csinálva a gyomortükrözés és olyan dolog derült ki, ami - nagyon úgy tűnik - csak így tudott kiderülni.

De azt nem írom le, hogy mi.

#2. Ezt mivel kapcsolatban írtad?

Lett véve gyomorból és nyombélből biopszia.

jún. 20. 02:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Azzal kapcsolatban hogy az áteresztő bél szindróma nem csak arra a kis szakaszra korlátozódik,azt nem tudjuk hogy a vastag bélben van-e
jún. 20. 11:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem.
júl. 14. 07:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
júl. 14. 07:29
 7/7 A kérdező kommentje:

#1. Azóta megint voltam hasi ultrahangon. Külön rákérdeztem a doktornőtől arra, hogy van-e áteresztő bél szindróma. Azt mondta, hogy az olyan nagyon apró részletek ultrahanggal nem lehet megállapítani.

Voltam több vérvételen, az egyik nagyon sok mindenre vonatkozott.

Aztán voltam 40 paneles allergológus által felírt vérvételen is. Az annyit hozott ki, hogy tojásallergia.

Állítólag glutén- és laktózérzékenység nincs.

(De tapasztalat szerint ezek mégsem jók nekem.)

Neked akkor hogyan állapították meg az áteresztő bél szindrómát?

Melyik orvos?

Zonulin teszten voltál?

Ha lehet, privát üzenetben írd meg, hogy ki az orvosod. Köszi!

okt. 7. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!