Ez lehet hasnyalmirigyrak?
Figyelt kérdés
21 eves lany vagyok, es kb 2 hete nagyon nincs etvagyam es nem is vagyok ehes. Faradekonyabb vagyok mint altalaban, tobbet alszok. Derekam faj. Ejszaka semmilyen fajdalmam nem szokott lenni. A felhasi resznel erzek diszkomfort erzest, meg a koldokomnel neha neha bele szur. Bordaimnal szinten szoktam szuro, tompa fajdalmat erezni. Hasmenesem nincs. Uh-on voltam ott nem lattak semmilyen elvaltozast. Megyek tovabb orvoshoz, de annyira felek ezert gondoltam irok itt addig is, hatha valaki tud valamit.jún. 2. 11:09
21/29 anonim válasza:
Ez lehet akkor valamilyen vese vagy nőgyógyászati gond. Hormonpanel, rákszűrés volt mostanában? Azokat mindenképpen évente kellene csináltatni rendszertelen mensi esetén. Urológust is érdemes lenne keresni.
22/29 A kérdező kommentje:
Ertem. Es a hasnyalmirigyet ki is lehet zarni?
jún. 7. 22:43
23/29 anonim válasza:
Az a laboron meg az ultrahangon azonnal látszott volna, más tüneteid is lennének.
Volt valaha rákos eset a családban?
24/29 A kérdező kommentje:
Azert ez megnyugtat. Nem nem volt a családban. Csak ez a fura bal oldali fajdalom ami neha mar majdnem a hatamba is sugaroz, es hasmenes meg enyhe etvagytalansag megijeszt.
jún. 7. 23:17
25/29 anonim válasza:
Ha nem is volt rákos eset a családban, akkor pláne felesleges ezen stresszelni.
A gasztrón biztosan kiszűrik, de valószínűleg kellene allergiateszt is. Igen, később is lehetsz allergiás olyasmire, amit eddig simán megettél.
26/29 A kérdező kommentje:
Es mindezek lehetnek esetleg erzekenysegtol is? Koszonom ezt a sok valaszt.
jún. 7. 23:49
27/29 anonim válasza:
Szerintem simán lehet érzékenység is. Azért tetted fel a kérdést, mert válaszok kellenek.
28/29 A kérdező kommentje:
Igaz, 2 ultrahangon is voltam mindket helyen azt mondtak hogy nem latnak semmi elvaltozast a hasnyalmirigyemenel.
jún. 8. 17:25
29/29 anonim válasza:
Szia...nekem dettó ugyan ez.jutottál valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!