Ez lehet hasnyalmirigyrak?
21 éves lány?
Egyrészt: Szia, van barátod?
Na jó 😂
Másrészt: Ennyi idősen ilyen tünetekkel ne a lehető legszarabb opcióra gondolj már, főleg, hogy nagyobb eséllyel kapsz szívrohamot, minthogy ennyi idősen ez hasnyálmirigy daganat legyen.
Kettős front van, fülledt és nedves időjárás. Gombóc Artúrnak sincs étvágya.
A helyedben inkább arra gyanakodnék, hogy több a stressz mostanában. A menzeszed rendszeres?
Akkor sipirc nőgyógyaszatra és teljes kivizsgálás. A rendszertelen menzesz ezer dolog tünete, de a hasnyálmirigyrák nincs köztük. Ez inkább lesz PMS, PCOS vagy endometriózis.
Bár simán lehetsz terhes is, sokunknak ugyanezek a tünetei az első trimeszterben. Nekem pl az első 4 hónapban megjött ugyanúgy.
Terhes nem vagyok. Voltam vervetelen es hasi uh-n is sehol nem talaltak semmi problemat.
A tuneteim azonban nem szunnek, sot 3 napja van hasmenesem, es a bal bordamnal hol lentebb vagy fentebb erzek nagyon eros nyilalo, ego fajdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!