Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet hasnyalmirigyrak?

Ez lehet hasnyalmirigyrak?

Figyelt kérdés
21 eves lany vagyok, es kb 2 hete nagyon nincs etvagyam es nem is vagyok ehes. Faradekonyabb vagyok mint altalaban, tobbet alszok. Derekam faj. Ejszaka semmilyen fajdalmam nem szokott lenni. A felhasi resznel erzek diszkomfort erzest, meg a koldokomnel neha neha bele szur. Bordaimnal szinten szoktam szuro, tompa fajdalmat erezni. Hasmenesem nincs. Uh-on voltam ott nem lattak semmilyen elvaltozast. Megyek tovabb orvoshoz, de annyira felek ezert gondoltam irok itt addig is, hatha valaki tud valamit.

jún. 2. 11:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
inkább hipochondria
jún. 2. 11:12
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal előbb gyanakodnék valamilyen gyulladásos vagy stressz eredetű problémára, mint rákra. Az ennyi idősen nem túl valószínű.
jún. 2. 11:50
 3/29 Ypszilon1980 ***** válasza:
53%
UH-al kimutatható jele lett volna, plusz vérképpel, ha lenne.
jún. 2. 12:03
 4/29 anonim ***** válasza:
40%

21 éves lány?

Egyrészt: Szia, van barátod?

Na jó 😂

Másrészt: Ennyi idősen ilyen tünetekkel ne a lehető legszarabb opcióra gondolj már, főleg, hogy nagyobb eséllyel kapsz szívrohamot, minthogy ennyi idősen ez hasnyálmirigy daganat legyen.

jún. 2. 12:07
 5/29 A kérdező kommentje:
Aggaszt hogy semmi etvagyam/ehsegerzetem nincs igazabol. Ez korabban egyaltalan nem volt jellemzo ram. A hasi szuro fajdalmat pedig a koldok kornyeken erzem a legtobbet, vagy bal oldalon, de a bordaimnal is szoktam. Fogyni nem fogytam 2 hete erzem ezeket kb.
jún. 2. 15:56
 6/29 anonim ***** válasza:

Kettős front van, fülledt és nedves időjárás. Gombóc Artúrnak sincs étvágya.

A helyedben inkább arra gyanakodnék, hogy több a stressz mostanában. A menzeszed rendszeres?

jún. 3. 16:54
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem egyaltalan nem rendszeres.
jún. 3. 20:18
 8/29 anonim ***** válasza:
41%

Akkor sipirc nőgyógyaszatra és teljes kivizsgálás. A rendszertelen menzesz ezer dolog tünete, de a hasnyálmirigyrák nincs köztük. Ez inkább lesz PMS, PCOS vagy endometriózis.

Bár simán lehetsz terhes is, sokunknak ugyanezek a tünetei az első trimeszterben. Nekem pl az első 4 hónapban megjött ugyanúgy.

jún. 3. 21:40
 9/29 A kérdező kommentje:

Terhes nem vagyok. Voltam vervetelen es hasi uh-n is sehol nem talaltak semmi problemat.

A tuneteim azonban nem szunnek, sot 3 napja van hasmenesem, es a bal bordamnal hol lentebb vagy fentebb erzek nagyon eros nyilalo, ego fajdalmat.

jún. 7. 18:22
 10/29 anonim ***** válasza:
Szedtél mostanában antibiotikumot?
jún. 7. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!