Ez lehet hasnyalmirigyrak?
Hányinger, izületi fájdalom van? Az epéd is lehet, a felmenőid közt volt valakinek epeköve? A hasmenésre mit mondott az orvos? Mert azért remélem a háziorvossal azért konzultálsz közben.
Egyébként ettél mostanában mosatlan/sok zölséget, gyümölcsöt? Eperszezon van, ilyenkor könnyen el lehet kapni egy kis ez+azt.
Izuleti fajdalmam nincs, hanyinger pedig nem igazan jellemzo. Igen haziorvossal konzultaltam vegig, gasztroenterológushoz kuldott mert minden leletem uh, verkep rendben volt.
Nem ettem mosatlan gyumolcsot.
Alszol normálisan? Ha nem jutsz el a rem fázisig és nem alszol eleget mélyalvásban, akkor lazán fájhatsz ennyit.
Stressz is lehet.
Hacsak nem epe eredetű, simán lehet ideges eredetű is. A stressz rengeteg tünetet produkáltat a szervezettel. Van, akinek a hasa megy, másoknak a feje fáj, megint más aludni nem tud, van aki örökösen éhes, vannak kényszercselekvők, stb.
Ért mostanában nagyobb változás, érzelmi trauma, veszteség? Vagy az ellenkezője, nagy öröm, izgalom? Új partner, barátok, hobbi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!