Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet hasnyalmirigyrak?

Ez lehet hasnyalmirigyrak?

Figyelt kérdés
21 eves lany vagyok, es kb 2 hete nagyon nincs etvagyam es nem is vagyok ehes. Faradekonyabb vagyok mint altalaban, tobbet alszok. Derekam faj. Ejszaka semmilyen fajdalmam nem szokott lenni. A felhasi resznel erzek diszkomfort erzest, meg a koldokomnel neha neha bele szur. Bordaimnal szinten szoktam szuro, tompa fajdalmat erezni. Hasmenesem nincs. Uh-on voltam ott nem lattak semmilyen elvaltozast. Megyek tovabb orvoshoz, de annyira felek ezert gondoltam irok itt addig is, hatha valaki tud valamit.

jún. 2. 11:09
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem szedtem.
jún. 7. 18:27
 12/29 anonim ***** válasza:

Hányinger, izületi fájdalom van? Az epéd is lehet, a felmenőid közt volt valakinek epeköve? A hasmenésre mit mondott az orvos? Mert azért remélem a háziorvossal azért konzultálsz közben.

Egyébként ettél mostanában mosatlan/sok zölséget, gyümölcsöt? Eperszezon van, ilyenkor könnyen el lehet kapni egy kis ez+azt.

jún. 7. 18:41
 13/29 A kérdező kommentje:

Izuleti fajdalmam nincs, hanyinger pedig nem igazan jellemzo. Igen haziorvossal konzultaltam vegig, gasztroenterológushoz kuldott mert minden leletem uh, verkep rendben volt.

Nem ettem mosatlan gyumolcsot.

jún. 7. 19:40
 14/29 A kérdező kommentje:
Bár egyébként szokott lenni a kezemben vagy a lábamban neha izuleti fajdalom de max heti 3x-4x
jún. 7. 20:04
 15/29 anonim ***** válasza:

Alszol normálisan? Ha nem jutsz el a rem fázisig és nem alszol eleget mélyalvásban, akkor lazán fájhatsz ennyit.

Stressz is lehet.

jún. 7. 20:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Az alvasommal semmi baj nincs, teljesen rendben van. Marmint stressztol van ez a hasi/oldalt hasi fajdalmam is?
jún. 7. 20:28
 17/29 anonim ***** válasza:

Hacsak nem epe eredetű, simán lehet ideges eredetű is. A stressz rengeteg tünetet produkáltat a szervezettel. Van, akinek a hasa megy, másoknak a feje fáj, megint más aludni nem tud, van aki örökösen éhes, vannak kényszercselekvők, stb.

Ért mostanában nagyobb változás, érzelmi trauma, veszteség? Vagy az ellenkezője, nagy öröm, izgalom? Új partner, barátok, hobbi?

jún. 7. 20:38
 18/29 A kérdező kommentje:
Az ultrahangon az epémnél nem láttak semmi gondot. Eros nyilalo bal oldalra lokalizalt hasfajas, neha hatfajas Eves utan pedig napokban a koldokomnel is elesen faj. Ezt nem tudom nem hiszem hogy stressz okozhatna.
jún. 7. 20:56
 19/29 anonim ***** válasza:
Ajajj. A köldököd változott? Nem emeltél mostanában? Megváltozott széklet, erőlködés? Lehet sérv is.
jún. 7. 21:01
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyesmi. Annyi hogy ugye a hasi uh-on a kismedencemben tobb szabad folyadekot talaltak.
jún. 7. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!